reklama

mamusie grudniowe:)

kasuelf - ja cie sune! (czy to sie tak pisze? moj wujek tak mowi, heheheh) 6 zebow.. jeszcze tylko 4 i przestanie bolec!

sugar - czekam z niecierpliwoscia, choc troche chyba wczesnie na takie wypatrywanie - u mnie bylo "COS" widac w 18tc, ale potwierdzilo sie dopiero w 21 :-) ale trzymam kciuki za kokardki, z twoim szczesciem - beda!
chociaz zes mi wrozyla druzyne pilkarska:nerd:

Filipek rozkoszny ;-) nic mu nie jest. zesral sie tylko, jak lezal na brzuchu, w zwiazku z tym cale spodnie i bodziak do prania w trybie natychmiastowym :dry:

nieistotna - heh, ja nie znam tego bolu... chociaz wszystko zalezy od ciebie :-)

reklama
a, zapomnialam!

kasia_z - moj tez tak ma, DA FAAAAAAK, co chwile sie na brzuch przekreca demyt, niejeden raz mu sie juz udalo przewrocic z brzunia na plecki, a teraz wola mnie co chwile!!! ! spotkanie bb chyba go uposledzilo czy co!!!

to samo to samo!
na brzuch bach - i drze się bo spowrotem nie umie :-D
(a jak miała 4 tygodnie to umiała i zleciała z kanapy, siet):wściekła/y:

aenye - nic Fifkowi nie bedzie - witaj w klubie;-):-)

kasuelf
- gratuluję tatoo i ząbów ;-)

sugar jakie kabanosy? schabowe!!!:-D:laugh2:
czarna jak dziasla spuchniete to sie szykuj na koszmar... ja mam szczescie ze wychodza zeby bo inne biedocki boli a nic nie idzie:sick:
ditka dzieki:-)
aenye skad ja znam te 'gowniane wpadki'... moj blondyn wlsnie tak narobil ze mu kupsztal plecami wylazl:dry:miodzio:eek:

jak wasze dzieci jedza w ten upal, bo sie zaczynam martwic

Helena wczoraj nie zjadla kolacji tylko sok obalila, rano okolo 6 150ml mleka, potem o 9 nic o 12 pol sloiczka marchewki z jabkiem, o 17 nic, tylko sok pije jak oszalala, fak

wiem ze jest goraco no ale w koncu cos jesc chyba trzeba:dry:

a jesli chodzi o zeby to lepeij zeby teraz sie wyrznely niz poznej, moje hani z opoznieniem ida wszystkie i teraz jest koszmaaaar, nie moze spac, placze, marudzi,budzi sie 10x w nocy, ech szkoda gadac

juz od kilkunastu dni spie do 4-5 max

atol moja też je byle jak woli geberalnie soczek z wodą wieczorem dostaje we flaszce to wiem ile zjada i czasem zje 40 ml i potem śpi 6 godzin :szok:
elfie zadroszcze zęboli :tak:
aenye nic młodemu nie bedzie :tak:
anita jak tam malowanko :confused:

U mnie z cycka ciężko powiedzieć czy dużo, ale częściej niż zwykle (pić chyba się chce). Słoiki zjadał dwa, a teraz zjada 1-1.5 na raz. Rano wciąga 150-170 ml kaszy (około 9) czyli normalnie. Potem mniej tych słoików. Potem tak co 1.5h coś podpija mi z piersi. Mleka jakoś w miarę dużo. Ale mojego. Nie wykluczam że ono jest bardziej wodniste w upały. Jak wracaliśmy ze spotkania przez 5 godzin wychlał 220 ml wody plus dwa razy cycek. Więc pić się chce raczej..
W nocy teraz częściej (czasem 1,3 i 6), a było już po 21 spanko i do 5-6 nawet

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry