reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Jeszcze z rok i potem się nawet nie pamięta tych nieprzespanych nocy. Ja sama nie wiem, kiedy umknął mi czas niemowlęctwa Ali

A my oczywiście dopiero wstaliśmy - mieliśmy jedną małą pobudkę ok. 8:00 - przeniosłam dzidziola do siebie i znowu spakno :tak::cool2:
Przeraża mnie to jak tak naprawde zaczna mu wychodzi zeby :sick: no ale tak jak mówi Dita za rok nie będziemy pamietać nieprzespanych nocy :tak: oby :dry::baffled:

Dita - na spotkaniu Ala narzekała na przedszkole - mianowicie na starszaki - że musi siedziec cicho jak oni maja zajecia i pani zabrania jej wstac i sie bawic ( o tak mi sie przypomniało ) .

A co ja jej na to poradze? Ma się dostosowac gówniara!
Jeszcze mnie wczoraj wkurzyła, bo podrapała gwoździem karoserię. Nosz ku mać.

Nieistotna chcialabym cie pocieszyc, ale niestety, to moze potrwac nawet dwa lata. Julka do 3 r.z. nie przesypiala calej nocy.:eek::sick:
Dzis u nas awaria. Ja mam 37.5 tempy, Majerana spadla z lozka. Kurna, mam wielkie lozko, wydawalo sie zabarykadowane dookola koldrami i poduchami. Ale nie, ta mala pelzaczka przewedrowala sobie na drugi koniec lozka i "poszla" dalej nie zauwazajac, ze nie ma gruntu pod soba. Nawet nie zaplakala. Tylko uslyszalam takie jebut. Na szczescie mam dosc gruba i miekka wykladzine na gorze.

kuźwa odkąd czytam o Waszych dzieciokach kaskaderach nie zostawiam już młodej samej na łóżku i ostatnio też zaczeła tak się kręcicć w gondoli, że jakby była sama to na bank by wypadla :eek:

moj kurde spi na szczescie

nieistota co sie dzialo dziecko???

pogoda do dupy i wogule kwas,maly oglada bajke w mini mini ( ja wyrodna matka ;-) ) ale spoko spoko moj zaczarowany prognoz pogody w kompie mowi ze od pt znowu beda upaly buahahaha
tak jakos dzisiaj sobie siedze i mi sie przykro zrobilo ze mieszkamy tak daleko i nie mozna sie spotykac kiedy chcemy :baffled:

aha
zapomnialam wam powiedziec, wczoraj znalazlam mala sroke ( taka co jeszcze nie umie latac ale juz nie jest pisklakiem) no i mam ja od wczoraj w pudle na balkonie, karmie pipeta etc
ale szymon zawiezie ja do zoo dzisiaj smieszna jest

kurde malpiszon mi cos kicha dzisiaj skubany
musze go naszprycowac wit C

reklama
co się ku wa dzieje z tym forum
wsciekly.GIF
wsciekly.GIF
wsciekly.GIF
wsciekly.GIF
wsciekly.GIF
wsciekly.GIF
wsciekly.GIF