Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A my oczywiście dopiero wstaliśmy - mieliśmy jedną małą pobudkę ok. 8:00 - przeniosłam dzidziola do siebie i znowu spakno
Przeraża mnie to jak tak naprawde zaczna mu wychodzi zeby :sick: no ale tak jak mówi Dita za rok nie będziemy pamietać nieprzespanych nocy oby
Dita - na spotkaniu Ala narzekała na przedszkole - mianowicie na starszaki - że musi siedziec cicho jak oni maja zajecia i pani zabrania jej wstac i sie bawic ( o tak mi sie przypomniało ) .
Nieistotna chcialabym cie pocieszyc, ale niestety, to moze potrwac nawet dwa lata. Julka do 3 r.z. nie przesypiala calej nocy.:sick:
Dzis u nas awaria. Ja mam 37.5 tempy, Majerana spadla z lozka. Kurna, mam wielkie lozko, wydawalo sie zabarykadowane dookola koldrami i poduchami. Ale nie, ta mala pelzaczka przewedrowala sobie na drugi koniec lozka i "poszla" dalej nie zauwazajac, ze nie ma gruntu pod soba. Nawet nie zaplakala. Tylko uslyszalam takie jebut. Na szczescie mam dosc gruba i miekka wykladzine na gorze.
kuźwa odkąd czytam o Waszych dzieciokach kaskaderach nie zostawiam już młodej samej na łóżku i ostatnio też zaczeła tak się kręcicć w gondoli, że jakby była sama to na bank by wypadla
pogoda do dupy i wogule kwas,maly oglada bajke w mini mini ( ja wyrodna matka ;-) ) ale spoko spoko moj zaczarowany prognoz pogody w kompie mowi ze od pt znowu beda upaly buahahaha
tak jakos dzisiaj sobie siedze i mi sie przykro zrobilo ze mieszkamy tak daleko i nie mozna sie spotykac kiedy chcemy
aha
zapomnialam wam powiedziec, wczoraj znalazlam mala sroke ( taka co jeszcze nie umie latac ale juz nie jest pisklakiem) no i mam ja od wczoraj w pudle na balkonie, karmie pipeta etc
ale szymon zawiezie ja do zoo dzisiaj smieszna jest
kurde malpiszon mi cos kicha dzisiaj skubany
musze go naszprycowac wit C