Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
KICIA80 gratuluje synka i do tego rocznica ślubu ale niespodzianka :laugh: udanej wyprawy
sa_raa no nie wiem, nie wiem Twój chłop widział tam na pweno córkę ;D
kicia - gratuluje synusia!!!!! ale duzo mikolajow na grudniu 2006, hihihihihih ;-) naprawde! zupelnie sie ze statystyka nie zgadza ;-)
a ja wam powiem cos wspanialego!! jejku jej! moj maluszek tak mocno kopie, ze nie mozna go nie poczuc przez brzusia!!! SUPER!!! dotychczas tylko ja wyczuwalam jego pukniecia, choc nieraz byly bardzo mocne a teraz juz wywija i hasa na calego!!! hihihihi ale super uczucie!!!!
i w ogole tatus synusia wraca w poniedzialek raniutko... ale bedzie cudnie juz sie doczekac nie moge... tak tesknie ;-)
i jesce zdazy ten tatus na wizyte u gina 14, w poniedzialek wlansie wiec mam nadzieje, ze na pewno poznamy, co tam we mnie siedzi ;-) juz na pewno!
aaach
Hej dziwczyny sorki żę się wcinam ale ostatnio podjęliśmy z mężem decyzję zzę za 4 -5 lat postaramy sie o nastepne ale się cieszę - do tej pory nie chciał drugiego.
Podczytuje was czasem bo jestem grudniówką 2005
I zazdroszczę wam tego szczęścia
Ja poznałąm płeć Majusi już w 13 tc wtedy powiedział nam na 99 % a 4 tygodnie później już na 100 - byłam przeszczęśliwa bo córunie bardzo oboje chcieliśmy
..aenye nasze bobaski pozmieniają statystystyke napewno do tej pory same dziewuszki były a u nas na odwróc - prawie sami chłopcy Gratuluje takich kopniaczków, zeby tylko tatusiowi numerku nie wywineło i nie robiło tak jak niektóre mauszki, że mamusie kopie a jak tatuś dotknie to ucieka
Miłka jak ja się ciesze, że on ginem nie jest
jsorbek wcinaj się ile chcesz mi tam nie przeszkadza a chociaż wątek żywszy się robi Gratuluję, że męzuś się na drugie maleństwo zgodził z chłopami czasem ciężko się dogadać
kicia gratuluje synka, no faktycznie cos te statystyki sie poprzewracaja , ciekawe co tam u mnie bedzie, ale musze czekac do 28 sierpnia i wcale nie jestem pewna czy cos sie uda zobaczyc, mam nadzije i ze bede pewna na 100%, bo nie zawsze tak wychodzi jak mowia