Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Heja! Kate gratulacje artykulu. Bardzo mi sie podobal. Dita chyba tak pod wrazeniem pracy, ze zapomniala o bb;-)
Mi antybiotyk nie sluzy chyba, owszem zaczyna dzialac, ale po godzinie od zazycia rzygam jak kot. Prawie tak jak przy Majerance;-). Uprzedzam, w ciazy na pewno nie jestem! Ogolnie czuje sie jak wywloka.
Upal nie do zniesienia! Juz nie moge. Pudla z klima stoja a ja se na nie moge k urwa tylko na razie popatrzec. Mam nadzieje, ze w tym tyg wreszcie to gowno zaloza!
Nonek, współczuję, jakiś koszmar z tego co opisujesz...
To mykaj do lekarza! Prawdopodobnie nie tolerujesz jakiegoś składnika.
Ja pięknie rzygam po lidokainie na przykład. Raczej nikt nie poleca mi jej zjadać już.
Nonek - fenkju, fenkju...
bidulko... kuruj się!!!
Myślałam, że w następnym tygodniu moglibyśmy się do was zwlec... spotkamy się, pogadamy a potem sobie pojedziecie oglądać chałupkę, co? Ja mogę zostać z dziećmi...
TYlko, że Paweł może wejść z pracami najwcześniej po 15 sierpnia... ale jak ju wejdzie, to pracuje po 12-16 godzin
dzięki, dzięki za pamięć!!!!
Nie zapomniałam, tylko wczoraj po pracy dentysta, potem burza i neta mi wyłaczyli, i już jestem. Kate - ok, poszukam cusik, dziękuję za sms;-) nonek - całusy dla chorowitków!!!!
Kate najpierw Pawel niech zobaczy co i jak. Na samym poczatku to i tak musimy zrobic takie ciezkie prace budowlane jak wylewki itp. Przygotowac maly domek do zamieszkania. W przyszlym tygodniu mysle, ze bedzie pasowac. nie wiem tylko kiedy Macieja wroci z Katowic, ale to jeszcze do uzgodnienia. Kasia ja nigdy po zadnym antybiotyku nie mialam sensacji. To pierwszy raz.
ja chce od zaraz
samolotem i tak se nie polatam wiec wogule dol i kila i mogila
po 30 zostawiam malolata z moja mama i jedziemy gdzies ale jeszcze nie wiem
zreszta ja to chce na plaze, slonce, baseny, drinki z parasolka!!!
ech eh ech
nonek kuruj sie
by the wy - kurde jak ma dzialac ten antybiotyk jak on sie znajduje na zewnatrz po godzinie?
kolnij do lekarza czy to ma sens