reklama

mamusie grudniowe:)

Nonek ucałuj ode mnie Majeranke, niech zdrowieje, no i Ty tez sie nie daj chorubsku.

Kate bardzo mi sie podoba Twoj nowy artykuł, gratulacje. Kasiu a co z Waszym przyjazdem do nas? Myślicie coś na ten temat, bo my czekamy na Was.:-)

Ja już sama z małą. mąz już pojechał, my jutro lecimy...boze jak ja nie lubie latac, a do tego jutro jest 13ty:wściekła/y:
A tak poza tym to my już po chrzcinach, mala grzeczniusia, zero placzy, spiewala wraz z wszystkimi i sie smiala na caly regulator. Na zdjeciach wkleje zdjatka malej.

reklama
Zobacze przy 3 dawce. Jak tak samo zareaguje to lipa. Tylko mnie zastanawia jedna rzecz. Od niedzieli mam biegaczke ( po obiedzie u tesciow- zreszta norma, tesciowa mnie truje;-)). Moze to jeszcze jakies zprawy jednak jelitowe? K urwa. Normalnie sie sypie. Ale i tak sie czuje troche lepiej niz wczoraj, gdzie umieralam doslownie. Nawet zabralam sie za sprzatanie, bo jak tego nie zrobimy to zarosniemy.

Majerana od wczoraj popyla jak stara w chodziku. Geba jej sie nie zamyka. Dzis poszla do kuchni, otworzyla szuflade i obgryzala uchwyt. I do piekarnika (szybka) smiala sie jak glupi do sera. Teraz poszla do Julki do pokoju i tam rzadzi:-)

KAte - buhahaha - rozwaliłaś mnie:-):-):-)
ok - już szukam coś w 3mieście

nonek - jeśli na wrzesień to poszukam oczywiście teraz, ale radze zaczekać na last minute.
sugar - no to brak samolotu, autokaru zwłaszcza, plaża drinki i upały czy w końcu co? :-)

Dita - a ja wiem? moze to czyta Twoja szefowa? cos tam ci jeszcze pieknego napisze... a co!

Pingwinek - dobijałam się do ciebie na gg:tak: nie damy rady... strasznie żałujemy:-( Asia jedzie na obóz konny 29 czerwca... a kończy szkołę 22... wic nie ma szans.
A następny termin na odwiedziny, to jaki może być??? napisz kochana...

Kasu - jasne!!! A daleko toto???

To jest tak:

moja sis rodzi ok. 28 sierpnia i ja z Nat lece do nich do Oxfordu. Strasznie chciałabym zobaczyć Londyn /np. 1 dzień/ no i Liverpool tez:-D więc byloby mi bardzo milo gdyby mnie ktos tam przygarnal... a potem do Oxfordu.
bede u sis ok 3/4 tygodni

reklama
Kasuelf...

mam lot Wroclw - Liverpool... przylece 21 sierpnia!!! to mogę być u was do 24... pasowałoby???
A odwieziecie mnie potem na jakis autobus do Oxfordu????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry