reklama

mamusie grudniowe:)

Dita badz dzielna :)

ja dzis spacerowalam z malym... dajcie spokoj sauna
a baba do mnie a gdzie on ma czapeczke? a skarpetki? juz mialam odpowiedziec ze juz zakladam razem z szaliczkiem :dull:
dekle

musze isc z malym do lekarza bo wyglada na to ze przeszedl 3dniowke niezauwanienie
i jego calkowity brak apetytu przyprawia mnie o dreszcze
jak sie zalapie na numerki to pojde jutro

reklama
Maniana ma czopy ropne na migdalach! Jestem w szoku, zreszta lekarka tak samo, bo nic oprocz kataru jej nie bylo. Ale chcialam aby lekarka ja osluchala. Migdaly sa blade, nie ma goraczki, zachowanie normalne, a czopki sa. Masakra. Szpital w domu, k urwa.

Na antybiotyku ja i Majerana. Zastanawiam sie czy Julka tez nie bedzie, bo caly czas ma katar i pokasluje. Niby z przeziebienia juz wyszla,ale hmmmm sama nie wiem. Na razie czuje sie jak wycieraczka w taksowce. I jeszcze ku rwa ten upal.
Na szczescie jutro chce przyjsc laska co chce kupic mieszkanie- chce spisac meble jakie jej zostawimy. A to oznacza, ze jest zainteresowana kupnem na pewno. Z tego to sie cholernie ciesze.
Niech mnie ktos zastrzeli, bedzie swiety spokoj....

Nonku dużo zdrowia Wam życze bidulki! i cierpliwości , przecież nie będą trwać wiecznie te chorubska :tak:
za sprzedaż mieszkanka cały czas 3mam kciuki ! ;-)

Koleżanki z Anglii...

pod koniec sierpnia /ok. 25/ bede ladowac w Londynie...
ktora moge odwiedzic???
ktora mnie do siebie na 1 dzien przyjmie?
Hehehe...

Nonek - OK:) trzymajcie sie cieplutko!!!!!!!!!!:elvis:

Dita - głowa do góry!!! szukaj mi tu szybko jakiegos czegos fajnego na pobyt wakacyjny /3 weeks/ near Gdańsk... /21.07-11.08/:tak:
i pamietaj ze nalezy ci sie 1 dzien wolnego /smierc tescia...

Patrycja - było juz w piątek, nas nie było, dzis odebrałam... fajowskie... dzieki... zobacz te pływaczki/motylki/rekawki dla takich szkrabów... plizzzzz

Czuje sie chu jowo.. mam mega @

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry