reklama

mamusie grudniowe:)

Kasuelf, z mojej książeczki zdrowia wynika, że waga 7900 jest na 30 centylu chłopców 6 m-cy. Poniżej normy to poniżej 3. centyla czyli 6900.
Jak wół im się coś pomyliło. :tak:
I gratki z powodu zgubionego kg :-)

reklama
Aenye - mi się wydaje że trochę to coś z tym, że pokarm za cienki być może - w końcu w upały jest bardziej wodnisty z natury rzeczy. Ale kiedyś zapodałam swojemu kaszki i cholernik budził się tak samo. W końcu olałam. W sumie jakimś dziwnym cudem się wysypiam. Ale rzeczywiście nasze maluchy coś podobnego w sobie mają. (stosunek wzrostu do masy :-D). Zobaczymy czy razem zęby wylezą :-D:-D:happy2:

Kasu ale to nie znaczy ze jest ponizej normy. Ta srodkowa to waga optymalna. Norma to te wszystkie przerywane kreseczki. .I wlasnie czytam ze dopiero jesli waga odbiega od nich tzn ze cos moze byc nie tak. Wiec napewno nie masz sie czym martwic.

reklama
No i co z tego, ze poszlam w miare wczesniej spac, jak do 1.30 siedzialam w kiblu i oddawalam wszystko co mialam po tym cholernym antybiotyku. Pie rdole, wiecej go nie biore. Jutro jak wroci Macieja to ide do lekarza jeszcze raz. Dzis musialam wstac o 6.30 zeby zdarzyc do przedszkola. No, to dzis mam dzien z glowy, bede dochodzic do siebie do wieczora. A tu jeszcze ten upal , klima stoi w pudle i se moge tylko na razie popatrzec i miec swiadomosc, ze "mam klime". Na szczescie z zatok zaczyna mi zlazic to paskudztwo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry