reklama

mamusie grudniowe:)

Nonek, biedna, ja też mam za sobą antynoc, demon przez sen co godzinę jakieś kwęki, trochę koszmar. Muszę znowu go przestawić na spanie w nocy bo zwariuję. Zresztą w dzień też jakoś mu się popie przyło z jedzeniem... :baffled:

Nonek, ty chyba się sama z siebie wyleczyłaś, a nie od rzygobiotyku.... ;)

reklama
Na szczescie Majeranka spala jak susel do rana, az musialam ja rano budzic. Bo jakby sie jeszcze ona darla, to bym poszla i znalazla jakas sucha galaz.
Teraz wlasnie sobie zasnela, wiec ja tez wybieram sie spac choc na godzinke. Ma podobno przyjsc kolo poludnia facet od klimy, obgadac co i jak. Ciekawe czy przyjdzie:confused:.

Mikołaj też nie najlepiej dziś spał - pobudka o 6:00 i koniec spania :baffled: zasnął przed 10:00 , ale c z tego jak mi się juz odechciało :dry::baffled:

.
Najlepsze życzenia dla Olafka - kolejnego grudniowego półroczniaka! :tak::-)

Sto lat dla polroczniaka Olafka!

To se pospalam, majerana spala 20 min., pozniej zadzwonil tel dwa razy i dupa blada. Majerana rzadzi w chodziku a mi sie chce spac...

mój za to śpi już ponad godzinę, myślę że pośpi do 12 i jak śpi NIC go nie rusza (w międzyczasie dzwonił tel. domofon, królik robił awanturę klatką, ten jak zabity śpi) :-)

Już przeczytałam zanim wkleiłaś link, Kasiu:-D
super!
Mam tylko nadzieję,ze dobrze wychodzisz na tym pisaniu, bo Twoje rady są nieocenione!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry