Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Acha niech żyje skleroza ! mam wieści od Kici :-)
u nich wszystko w porządku ! Olaf dzielnie znosi upały i jest grzeczniutki Za to P. miał kłopociki ze zdowiem , ale jest juz OK. Oczywiście wszstkie mamy pozdrowionka !
Super, że Kicia plus reszta oki, dzięki za info :-) Niech się tam pluskaja i foty strzelają
Piotruś trochę wieczorkiem już się nie najada moim mleczkiem, budzi się przez dwie godzinki co chwila bo głodny ... Zdecydowałam wieczorne karmienie zastąpić zagęszczonym sztuczniakiem na prośbę męża ;-) co to chce spać.
No to powoli odstawiam...
(znaczy się zostają 3 karmienia piersią: rano, 15:00 i 18:00). Do września chciałabym odstawić całkiem
Dziś zjadł kleiku z Bebikiem i pięknie od razu usnął sam
oczywiscie mloda jeszcze nie spi...
a tatus stwierdzil wlasnie ze trzeba ja "wymeczyc" i sie z nia bawi..to jego sposob na usypianie.
no to powodzenia, *****
Tak, tak, macieja tez Julke probowal wymaczac. Po czym chodzila po nas do polnocy. Zeby jeszcze pozniej rano spala dluzej. Ni chu ja. 6 rano pobudka, a pozniej caly dzien manczester.
jak na razie to sie tylko rozkrecila
turlają sie razem po tapczanie i ryczą:sick:
i sapią..
no a jak sie odezwe to uslysze'zrob sama lepiej' i dostane na maksa rozbudzonego ludka do uspienia.:sick::sick: