reklama

mamusie grudniowe:)

Aenye gratuluję henia
Kate gratuluje męża
sugar gratulue gejów
Manianie gratluję bilansu

A mnie ktoś wreszcie pogratuluje do jasnej cholery bilansu? Po raz czwarty pisze wże byłam u lekarza, Nat zaczepiona darła sie albo i nie, waży tyle a tyle, ale każdy juz to olewa bo cosześciotygodniowy bilans Nat jako ostatniej (wyłączając Merc, która ma inny plan szczepień) już wszystkich nudzi.
To tak gwoli ,,nie lubicie mnie bo Nat jest ostatnia a ja swoje lata mam":cool2:

hehe

reklama
nonek jak masz problema z bankiem to wal na PV może jakieś pismo napiszemy czy cuś ;-)
patrycja super, że się wyszalałaś
kasia supera masz robotę ;-)

ku.rwa taka pogoda że spałam dziś w ciągu dnia ponad 2 godziny :szok: ostatni raz tak spałam z 3 miechy temu :dull:

za tydzień wracam do roboty szit jak mi się niechce :eek:jak pomysle, że znowu będę się użerać z klientosami (a naród mamy wyjątkowo tępy) to mnie ciśnie na kupę :sick:

ooj, Miłka - to już?

Wiecie.. A tak naprawde to mnie moja praca cieszy (wyłaczając cud wypłaty) nawet obsługując tępy naród. Wyszłam z domu, jestem zadbana (a nie cały dzień w rozciągniętym t-shircie i fryzurze ,,walnął piorun w szczypiorek"), spotykam ise z ludźmi - a jak wracam do domu, to poświęcam czas Nat i Ali i BB (hyhy) i git.
Dobra praca nie jest zła.

Miłka - i jak ze żłobkiem - dajesz małą?

Miłka, no co ty... tępy?? :-p:-p:-p
Ja dziś się załamałam w tramwaju, jak ludzie zawracali dupę kierowcy. Teraz w Gdańsku remonty i różne dziwne linie jeżdżą. Wszystkie elegancko opisane, rozkład oprócz że na oknach tramwaja, to jeszcze na przystankach...
Co druga osoba wsiadająca pyta człowieka: a dokąd ten tramwaj jedzie? (po usłyszeniu odpowiedzi) A czy jedzie do ...?
Albo : na drzwich kierowcy napis: sprzedaje bilety-karnety, ulgowy za 2,10 i normalny za 4,20. "Poprosze bilet za 2,80" :rofl2::happy2:
Jakiś analfabetyzm wtórny rozwinięty normalnie...
A jeszcze jak komentują : "ten zkm to w ogóle nic nie robi, żeby się człowiek mógł rozeznać" "teraz to nikt już nie wie, co gdzie jedzie"
Normalnie kabaret :tak::-D

Dita kuzwa, bylam pewna, ze gratulowalam! I wspolczulam jak sie "uplakala". Ale moze mialam napisac, a mnie Maniana odciagnela od kompa. Ale GRATULUJE!!!!

Dita młoda będzie siedzieć z teściową :evil: którą już od jakiegoś czasu przeszkalam i nie jest taka zła hmmmm ciekawe dlaczego mówi się że dobra teściowa to martwa teściowa :happy2:

też się ciesze, że wyjde do ludu bo chociaż będę się ubierać jak człowiek a nie ganiać w dresach i z poplamiona koszulką z mietłą na łbie :tak:

reklama
Dita kuzwa, bylam pewna, ze gratulowalam! I wspolczulam jak sie "uplakala". Ale moze mialam napisac, a mnie Maniana odciagnela od kompa. Ale GRATULUJE!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry