reklama

mamusie grudniowe:)

..aenye to prima że się udało:-)
Fajnie że czujesz się dobrze że mogłaś już "do ludzi":-D
A Filipek kocha Ciebie na maxa to tylko pełnia szczęścia. I tak to traktuj będzie Ci łatwiej. Ja tak robiłam, a wierz mi czasem chciałam uciekać w kosmos, i jakoś rok minął. Potem łatwiej.

Ale czemu bidulek sie budzi tak często w nocy??? 5 razy:szok: No współczuję. A może brak mu rutyny? Jak sie u ciebie ciągle coś dzieje, to może w nocy na nowo to przezywa? Faktycznie wygląda to na wielką tęsknotę:tak::-)

reklama
Aeyne super ze zalpalas tuchu...
nie ma t ojak pogadac z kim kto nie mowi tylko "bababa"

moj tez jest maminsynkiem, malym rozpieszczonym pizdusiem ktory akceptuje tylko mnie... ale to przez to ze babcie maja go w dupie i nie chca go polinowac by odpoczal od mamy, a tata wiecznie w rozjazdach i tak wychodzi ze my 24h na dobe razem...
a cycus w nocy 3 razy

tez jestem ciekawa co to za buty?

pogoda sklania do samobojstwa

Patrycja - dobrze, ze jesteś:tak:
Co do Filipka - kochacie nad życie i już. Spróbuj go trochę od siebie odseparowywać powoli i w twojej obecności /na rękach u babci, taty... ty obok/

A my odebralismy dzis paszport Nat;-)
i bylismy w odwiedzinach u kuzynki i jej 3 tyg. córeczki
zrobiłam foty.. ale Natala jest wielka:-)
Nonek - trzymaj się i walczcie:-D
Sugar - fenkju;-)
Roni - masz racje:tak: mój Paweł robi u innych tak jakby robił to u siebie; zawsze mozna sie z nim dogadac i nigdy nie pozostawi po sobie czego niedopowiedzianego i zawsze klient jest w pełni zadowolony:tak:
Ale reklame mu zrobiłam;-)

z innej beczki to
moj przyszly niedoszly mnie wkurza
pogoda do dupy
nie mam kasy zeby wydac na jakies szmaty co by mi humor poprawily
ide jutro na lanserska impreze chocby nie wiem co
i zabieram dwoch gejow

over

Sugar idz idz, rozerwiesz sie:-).
My po bilansie. Maniana wazy 8,5 kg, mierzy 71 cm. 45 cm glowa i klata. Wszystko idealnie, zdrowa jak kon.

reklama
Nonek Majeranka to widać że zdrowa po minie :-):-):-):-) Świetnie, że wszystko ok!
Aenye, bomba żę się wybawiłaś! :-) Super sprawa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry