reklama

mamusie grudniowe:)

I my w końcu w domku...
Jutro postanowiłam zaurlopować w pracy, bo mam kupę zakupów do pozałatwiania i dom do sprzątania. Wyślę babcię w tym czasie na spacer z demonem.

U teściów super. Potem jeszcze po drodze byliśmy u pradziadków Piotrusiowych - pradziadek jest po udarze i niezbyt mówi i nie chodzi. Ale jak zobaczył małego to zaczął do niego mówić. Niesamowite to było... super! Wszyscy mocno zakochani w małym, aż serce rośnie patrzeć. Piotruś nam za to rośnie domator, bo po powrocie do domu to godzinę chichra na głos i super jest szczęśliwy. O dziwo też po powrocie ze spaceru do domu teściowego tak samo :rofl2:
Musze kupić mu pościel w końcu - u D. rodziców właśnie jest i jak wcześniej olewał, tak teraz mu się spodobała i się wtula w kołdrę i poduszkę i od razu zasypia. To jutro zakupuję.
Coś znowu akcja zęby idzie - coraz gorzej z nocami...

Anita, super że dojechałaś szczęśliwie razem z Mikusiem! Musisz wpaść jeszcze, bo mało się widziałyśmy :-p:-) Świetna z ciebie dziewczyna! A co ci Malik zrobił, czyżby pożarł schabowego z talerza? ;-)
Luckymama, Roni, Kulka - super z was babki! Musimy koniecznie powtórzyć spotkanko! Teraz będzie okazja, Kate nad morzem :-)

reklama
elo melo

umieram z upalu, ja chce nad morze!!!!!!!!!!!
a to dopiero we wrzesniu i licze na spotkanko:-D

fajnie ze szczesliwie wrocilas anitko:tak:

a ja sie spoznilam na program z Szymonem:no: szkoda no coz...

nonek duzo zdrowia dla babci

lucky mi tez sie przeznt podoba, a na urodzinki drugie, a ma je 23 sierpnia to kupimy jej rower chyba

dzis pierwszy dzien spania Hani z Helen w jednym pokoju, zobaczymy czy jedna drugiej budzic nie bedzie
ale juz nie dalo rady dluzej Helen w kolysce trzymac bo z niej wychodzila:szok:

hej lasencje!

a my tez po imprezce!
moja babunia obchodzila 70 urodziny i zrobila chuczna imprezke w knajpie na 25 osob! od 12 do 20 siedzielismy!! maly dzielny, oczywiscie usmiechniety! wszyscy w nim zakochani! i co chwile kazdy sie jaral co to za dziecko ze wogole nie placze!!

Lucky spacerowka git, chociaz siedzisko jeszcze troche duze, ale przynajmniej na dlugo starczy!

Anita welcome, co tam Malik przeskrobal??

nie zdarzylam zobaczyc Symona! jak cos to krzyczcie znowu jak bedzie!

no i wiecej nie pamietam co mialam napisac :szok:

atol no mloda!
babcia urudzila mame jak miala 21 lat mama urodzila mnie jak miala 21, tylko ja nie dotrzymalam tradycji bo mialam prawie 27 jak urodzilam Olafka!

ch... juz mnie szczela z szukaniem tej dzialki!
prawie codziennie gdzies jezdzimy i dupa!
albo skifa albo ceny z kosmosu!!!!!!!!!!! :wściekła/y:
czy ci ludzie powariowali?? :szok:

kicia powodzenia w poszukiwaniach

my tez sie chcielismy swego czasu budowac, ale zrezygnowalismy, musialabym kupis dzialke chyba z 50km od Wawy:eek:

moja babcia miala chyba ze 29 jak urodzila moja mame, moja mam miala prawie 40 jak urodzila mnie, a ja mialam 30 jak urodzilam Hanuta, to sobie czekamy co??????????

dobra lece na bb i nie jest to wcale baby boom:-p

reklama
HA!!!
Nawet nie piszę co i komu czego mam napisać, bo nie pamietam:crazy:
Kicia - a wy jakiejś działki w przetargu nie wygraliście??? Czy mi się popierniczyło?
Nonek - jszcze raz dziękujemy za spotkanko, było bardzo miło i zapraszamy do nas:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry