reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Buahahaha! Nie moge! Jakich dwoch pedalow z nim dali. Normalnie gosciu w koszuli ze stojka mnie rozwalil. Szymon jak zwykle polewa ze wszystkiego.

Właśnie wlazłam do domu i oczywiście pierwsze co to do komputerka ! :-D
Padam na ryjek , bo od 12-tej w podróży :crazy: Oczywście w Warszawie wszystkie pociągi opóźnione :wściekła/y:

Było rewelacyjnie ! :tak::-)
Nadmorski klimat .... ach ... co tu dużo mówić ! SUPER !
Chociaż na Mikołju nie zrobił wielkiego wrażenia - co generalnie mnie zdziwiło - myslałam , ze będzie więcej marudził , ze nie bedzie chciał spać , a tu proszę - prawie jak w domu ;-)
Dużo zobaczyłam - Roni jest idealną partnerką do spacerów ( mogłaby od rana , do wieczora )
Pogoda nam dopisała :tak:

Ania ( jak już wczesniej pisałam ) jest rewelacyjna ! No i oczywiście PIĘKNA ;-):-D
Jasiek thebeściak ! Potrafi wszystko ! Tylko ta wariatka się nim nie chwali , ale zaraz nadrobię za Nią :tak:
Malik nie był moim ulubieńcem :-p:crazy: powiedzmy , że nie był w moim typie !

Bardzo sie cieszę ze spotkania z Kulką , Lucky i Kasią ! Świetne dziewczyny !

Aniu , Jaśku - serdezcnie dziękuję Wam za gościnę ! i mam nadzieję do szybkiego zobaczenia ! :-)

pingwinek - spoooko, damy radę:-D:-D:-D:-D

Nie obejrzałam Szymona bo mam tylko 1,2 i Polsat:-p

W ogóle to wróciliśmy znad jeziora, było bosko, oczywiście Nat też chlapen chlapen, a nawet poczyniła degustację piasku z jeziora (nie zdążyłam jej złapać łapki jak pędziła do paszczy:-D)
Było super, wypływałam i wykąpałam sie jak nie wiem. Dziewczyny - zapraszam nad moje jeziora!!!!;-):tak::tak::tak:

Kulka ja też nie mam tego programu:no:;-)

Dita fajnie Ci:-)

Kate na pewno sie świetnie bawisz:happy2:.

Czarna czyli masz męża ok jak czuje ze jest potrzebny;-) I tak trzymaj bo można sobie ułatwić tym życie:happy2:

Miłka ale przynajmniej masz możliwość widzenia sie z Milaczkiem rano godzinę przed pracą;-):-)

Atol rewelacyjny prezent:-) Młoda na pewno sie będzie bardzo cieszyć. A cena ...jak do podziału to spoko;-)

Anitko welcome back!!! Mi było strasznie miło Ciebie zobaczyć i choć chwilkę pogadać. Mikołajek przecudny chłopak maxymalnie w mamusię wpatrzony i mama też w niego:tak::-D Jesteś super kumpel na każdą sytuację;-):happy2: Dzięki :-)

reklama
Jaki Malik?
Dita nawet nie wiesz jak zazdroszcze! Kurna przyjechalabym nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala, ale za daleko.
Anita przecie wiadomo, ze Ania z Jasiem superanccy sa. Nie bez powodu to tesciowa mojej Maniany. To juz prawie rodzinka;-).
My pol dnia u tesciow, pol w szpitalu, bo babcie Macka zabralo pogotowie. Nic takiego powaznego sie okazalo, ale nerwy mamy, bo sie bidula juz strasznie meczy i wszyscy dookola. Przykro to mowic.
A zaraz kolezanka przyjdzie na wygadanie sie.
Maniana daje rade od jakiegos czasu. za nic nie chce zasnac. Kurna jak slysze jej jeki to mi sie flaki przewracaja.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry