reklama

mamusie grudniowe:)

A my nie śpimy już od 6.40 :dull: I noc tez nie była za ciekawe. To przez te zęby które wyszły. Filip zamiast spać to sprawdza co to takiego i zgrzyta tymi zębami :tak:. Wstał dzisiaj o 4 bo chciał sobie pogadać i pozgrzytać mi przy uchu. Usną po 5 ale długo jego sen nie trwał mój też zresztą:eek: a teraz oczy na zapałki. Skąd on ma tyle siły??

reklama
Kamila dobre!!!

Kate spoko jak bedziemy mieli tyle kasy zeby zaczac agroturystyke to Asia akurat juz bedzie pelnoletnia i ja zatrudnimy:-) Ach Dita, Kate jak przyjedziecie do nas to niestety nie bedzie konikow bo beda chyba na pensjonacie, bo w zime nasi Germanie nie jezdza na nich i szkoda im kasy i czasu na zajmowanie sie nimi. Ale moze zmienia zdanie to rano 8 wierzor 18ta i dziewczynki beda opozadzac koniki a my PARTY!!!!!!!!

moja się budzi o 5:00 wszystko jedno czy poszła spac o 18:00 czy po 21:00 :dull:

wiec dziś tez pobudeczka o 5:00 i kopanie rodzicow po flakach tudież po glowach :crazy:

dziś sobie z A wspominaliśmy jak to się w weekendy po balowaniu spalo do 12:00 echhhh :happy2::-p:rofl2:

Maniana od jakiegos czasu tez wstaje regularnie o 5.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Cos tam czasem zje, czasem nie. pozniej zasypia.
Dzis od rana w kiepskim humorze. Wlasnie probuje ja uspic i lipa.
Pewnie zaraz sie gdzies zbierzemy i pojedziemy, bo nie ma co w taki upal siedziec w domu.

A my się dzisiaj, zaraz zreszta wybieramy do kuzyna mego na dacze:-) pod Świdnicą...
basen nadmuchany...
piwko sie chłodzi...
miłej niedzieli Wam zyczę:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry