reklama

mamusie grudniowe:)

Lucky mąż nie ma wychowawczego ino dwa tydnie urlopu i siedzi z Milakiem :tak::happy2:
Kasu MUSIMY się spotkas jak zawitasz w S-snowcu :tak::-p:rofl2:

dziś mieliśmy dzień niepociumańca :crazy:mieliśmy iść do psa moich rodziców wyprowadzić go bo oni pojechali na wesele i będą dopiero jutro no:tak: i wymyśliliśmy, że pójdziemy piechty z Milakiem bo wreszcie fajna pogoda i tak szliśmy i szliśmy z 2 godziny i przed samamym domem skapliśmy się, że nie mamy i spowrotem 2 godziny na zat nomalnie ameby z nas dzisiaj :eek: i mąż teraz pojechał na rowerze, normalnie mam dziś wyje.bulki

reklama
no mówiłam, że niepociumańca nawet nie napisałam kluczy dżiz mózg mi słońce dziś wypaliło :eek:

no to już niedługo :-D:tak::happy2: ciesze się bardzo, powiesz mi coś więcej o tatu bo chciałabym mieć ale się boje :rofl2:

sto lat dla solenizantów!!!!!!!!!

My dzisiaj byliśmy na basenie po raz2~!!!! Było super!!!!!!!
Jutro jedziemy na cały dzień do gór!!!
A w sierpniu jedziemy na wczasy-dzisiaj podjeliśmy decyzję!:tak::tak:!!!!!!!! Super cieszę się jak małe dziecko!;-):tak::-)!!!!!!!!!! Wkońcu się wyrwie z tej dziury!:-):-):-)!!!!!!!!
Miłka to masz fajnego Męża że zostaje z Malą w domu przez 2 tyg- mój by nie został!!!:no::no:

Kasuelf-fajnie że masz tyle pomysłów na życie!!!!!!! Ja nie mam żadnego i nie wiem kim bym chciała zostać-i co by mnie najbardziej cieszyło!!!!!!!!! Nie.... w sumie mam ale to nie ma przyszłości!!!!!!!!!!

reklama
od dziecka moim marzeniem zawsze było zostać instruktorką jazdy konnej i zostać rehabiliantka:-):-):-)!!uwielbiam konie;-)!! Teraz myślałam o tym żeby zostać pielęgniarką dokładniej to położną-ale to nie wypali bo jak się ma praktyki to trzeba każdy oddział zaliczyć a ja się nie nadaję na oddziały onkologi i psychiatryka:no::no::no:!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry