reklama

mamusie grudniowe:)

witam mile panie!
wkoncu wyszlo slonce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Plumek pieknie dziekuje za zyczenia!!

Nonku apropo wlasciciela ziemskiego to gratulacje przede wszystkim! a duzo macie tam jeszcze do roboty? kiedy planujecie sie wprowadzac? ile macie arow?

Milka to super ze jestes zadowolona! a jak ty sobie radzisz? tesknisz za mala?

Pingwinku pewnie zeby!

reklama
Kicia tam jest ogrom roboty, bo to jedna wielka budowa tak naprawde. Przeraza mnie to coraz bardziej. Ale nic, jak sie powiedzialo a trzeba beknac b. Nie mamy juz odwrotu.
Majerana ma juz ewidentnie zeby pod cieniutka skorka dziesel. Jeszcze chwila i beda na wierzchu. Tylko teraz sie strasznie buntuje przed podaniem masci na te jej ranke. Ale jest wtedy bunt na pokladzie!

fajnie wam ze się spotykacie....
też bym chciała...
przegrywam....

Miłka - no i git, w pracy nie jest żle, prawda? Ja się lepiej czuje w pracy niż jak do niej nie chodziłam. Żeby jeszcze nie ta jałmużna, hehe

Sto Lat Dla Plumka

Ja tez dziś gości mam. Grill party się zapowiada tylko pogoda do du py

Milenka docelowo będzie siedzieć z teściową (teraz jest z moja mamą a potem urlop bierze mąż)

Dita to fakt w pracy jest super :-D wreszcie odżyłam :-D nie nadaje się do siedzenia w domu :no:
Kicia nie tęsknie bardzo za małą bo wiem, że jest pod dobrą opieką :tak:

kurde same spotkania
anita u Roni
kate do Nonka jedzie

tylko ja mam wszędzie daleko :dull:

heh no to jednak przeesunelismy wyjazd na jutro;-):rofl2:ale w kazdym razie dzieki dziewczynki za zyczenia dobrej zabawy i na pewno zapamietam sobi:tak:no a pogoda zapowiada sie git, w Poznaniu w koncu cieplutko!! i sloneczko w koncu wyszlo wiec pewnie jutro tez bedzie git i zlapie troche slonca:-)a nie poejchalismy bo jeszcze jednak trza kilka spraw zalatwic:angry:

milka super ze z radoscia wrocilas do pracy:tak:
kate & nonek super zabawy wam zycze:crazy:
ditka oby party sie udalo:-)

Milenka docelowo będzie siedzieć z teściową (teraz jest z moja mamą a potem urlop bierze mąż)

Dita to fakt w pracy jest super :-D wreszcie odżyłam :-D nie nadaje się do siedzenia w domu :no:
Kicia nie tęsknie bardzo za małą bo wiem, że jest pod dobrą opieką :tak:

kurde same spotkania
anita u Roni
kate do Nonka jedzie

tylko ja mam wszędzie daleko :dull:

dokladnie milka jak sie wie ze male jest pod dobra opieka to luz :-) ja tez zaczelam pracowac jak A miala 7 miechow i byla u tesciow, bardzo odzylam a A miala super opeike:tak:do siedzeniea w domu na stale trza byc naprawde stworzonym, a co do odleglosci to u mnie tak samo, no chyba do nonka mialabym najblizej, heh caly czas pamietam o zaproszeniu do wrocka;-)

Miłka - fajnie, że masz superowo w pracy:tak:
Ja na razie nie wracam/nie idę do żadnej w sensie etatowym:-D
Pracuję sobie w domku i to kiedy mi pasuje:-)
poza tym Paweł ma dużo zleceń i czasami wyjeżdża na dłużej
no i ja się muszę zająć dziećmi i domem
poza tym nie miałabym nikogo do opieki nad Nat
nawet gdyby moja matka nie pracowała to NIDGY bym jej z nią nie zostawiła:no::no::no:
a teściowa w USA:-( bo ona byłaby chętna
no i z nią /mimo, że jej fizycznie nie znam/ spoko bym zostawiła dzieci:tak:
Nonek - nie wariuj ze sprzątaniem:-D
Nat śpi już godzinkę, jak się obudzi to ruszamy do Was
ale jeszcze wstąpimy do IKEI po krzesełko do karmienia:)))

reklama
Dobra laseczki spadywam...
może się wreszcie ubiorę:-D
może Nat się obudzi...
i spadamy do Noneczka
pooglądamy ich nowy nabytek;-)
miłej soboty Wam życze kochane:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry