reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Sugar zdjecia super, no i Ty fajnie na nich wyszlas...myslalam ze pojechalas do Berlina bez mena?

Agaton milego wypoczynku zycze

PLUMKU KOCHANY, SLICZNIUSI GRUDNIOWKU, ZYJ NAM STO LAT!!!!! BUZIAKI OD MERCUNI

A u nas noc przeje bana. Mala sie budzila co 10 minutz placzem, w koncu skapitulowalam, poszlam spac z nia(u niej w pokoju jest tez normalne lozio), a ta z otwrtymi galami i nie spi, dalam cyca, ciumcnela 2 razy i nie chce juz. Przytulilam ja, ja sama poszlam spac, a kiedy ona usnela to juz nie wiem....i spalysmy do 7mej. Dalam cyca i ta spi nadal...moze to zeby?

Pingwinku to napewno zęby :tak: u nasz też tak było ostatnio :tak: a od wczoraj na górze sa juz jedynki :tak:i noc była spokojna. Już niedługo i ty pośpisz sobie spokojnie :-).

Agaton udanego wyjazdu :-)

STO LAT DLA OLAFA :-)

uffff ale walnełyście produkcje kurde pół godziny czytania :happy2:

w pracy super, zmieniło się z milion procedur i oczywiście pół systemu ale cieszę się bardzo, że jestem w pracy :-D siedzenie w domu to nie dla mnie dostawałam już na łeb :eek: koleżanki się nie zmieniły więc gites

składam zaległe życzenia dla maluszków

i przez weekend będę z Wami na bieżąco :tak:;-)

Mam nowego kierownika :dull: jakiś taki cichociemny :crazy: ale się nie wtraca i całymi dniami go nie ma a to najwazniejsze :happy2: no i zamieniłam się z koleżanką ja wróciłam w czwartek po ciązy a ona od poniedziałku będzie na L4 w ciązy :happy2:

Milenka spoko sobie radzi bez mamy i bardzo się cieszy jak wracam :happy2::tak::rofl2:

reklama
Sto lat Plumkowi!!!
Jak widac Roni z Anita dobrze sie bawia!
Milka zazdroszcze bezzawisci. Tez juz bym sie chetnie urwala. Ale musze czekac do pazdziernika niestety.
Ja wlasnie wstalam. Rano pogonilam M do zabawiania Maniany, ktora zaczyna dzien od darcia sie. Bo sie nudzi.
Dzis mam gosci. Bedzie Kate z Rodzinka! Ha musze opanwac chalupe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry