reklama

mamusie grudniowe:)

Super! to już? Jak szybko!
A propos brudnego dziecka:
,,mąż przynosi z podwórka do domu strasznie brudnego syna, patrzy na niego, patrzy... i pyta żony: - kochanie, myjemy, czy robimy drugie?":-D

reklama
ja dzisiaj lazilam po sklepach , second hendach i innych dziwnych zaulkach i knajpach
generalnie rozpasanie i lenistwo

teraz siedzimy na skuocie gdzie mam free internet
generalnie skuoty w berlinie to cos zgola zupelnie innego niz w pl
nie ma tylko brudnych panczurow ale generalnie enklawa artystyczno knajpiana hehe
tutaj to zazwyczaj ogromne budynki, na dole knajpy, ogrodki , koncerty i inne duperele , na gorze galerie i chyba mieszkania

od mojej sis to rzut beretem
jutro przyjezdzaja nasi znajomi i idziemy na jakies urodzinowe party
no i pogoda w koncu normalna a od jutra zapowiadaja tropiki

bosko

oto moi

dsc5616yv6.jpg

dsc5617mw8.jpg

dsc5663hz0.jpg

dsc5595rb4.jpg

jezu sugar jak ty rewelacyjnie wygladasz w tej ciazy!!!
dzis u mnie znow siostra caly dzien, chyba nie mowilam ze ciezarna:tak: tez rewelaacyjnie wyglada, w sumie wcale nie przytyla tylko brzuchol jej urosl, w miesiac zrobil sie niezly bebenek, bo wczesniej wcale nie bylo widac ze w ciazy:tak: teraz czesto sie widujemy bo sie przeprowadza do naszego starego domu ktory dostala w prezencie slubnym od ojca i sobie urzadza, takze ciesze sie bo teraz bedziemy blisko a nie jak do tej pory, ona na jednym koncu miasta ja na drugim:angry: no a jak juz pojechala to okolo 21 wybralam sie nad malte na rower i zrobilam kilka okrazen, ciesze sie ze sie zmobilizowalam, a jaka sie czuje pelna energii:elvis:no a J postanowil ze jutro o 4 wyjazd nad moze, sprzedajemy Agatke jego siostrze i robimy sobie samotny wypad!! bardzo sie ciesze na ten chociaz jeden dzien poki co bo z kasa ostatnio krucho zeby gdzies na dluzej sie wybrac, ale lepszy rydz niz nic;-)
no to sie rozpisalam :rofl2:
dziekuje za uwage :dull:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry