reklama

mamusie grudniowe:)

Kate naprawde bylo przeuroczo. Mackowi bardzo Pawel przypadl do gustu. Taki rowny chlop.:-);-) Mam nadzieje, ze czesciej bedziemy sie spotykac. Pusc mi na maila zdjecia, ok?
KiCIa mi sie tez wydawalo, ze juz macie szukanie za soba.
Nas to dopiero czeka rozpierducha, sama Kate moze potwierdzic. Masakra.
Z tym Malikiem to juz mi sie popierniczylo. Nie wiem czemu nie przypadl do gustu Anicie. O to mnie glownie chodzilo.

reklama
Buahahaha!
Roni blagam nie rob sie tylko na lalake barbie! Pliz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ide spac, jutro nie bedzie Macka w domu to bede mogla posieziec na bb:-)
Papatki wszystkim!

Atol dzieki!!

Kate Nonek wygralismy przetarg ale nie mamy jeszcze przekonania czy wybrac cos poza miastem! ta dzialka to bedzie takka nasza "ostatnia deska ratunku"jak nie znajdziemy nic innego.
bo to jest na wiosce a nie wiem jak to bedzie np z dojazdami zima itd...

Kate o prosze jak wyczailas!!

Atol dzieki!!

Kate Nonek wygralismy przetarg ale nie mamy jeszcze przekonania czy wybrac cos poza miastem! ta dzialka to bedzie takka nasza "ostatnia deska ratunku"jak nie znajdziemy nic innego.
bo to jest na wiosce a nie wiem jak to bedzie np z dojazdami zima itd...

Aha....
a ta działkę to gdzie wygraliście w przetargu???
Jak się teraz kształtują ceny w rejonie B-wa/Dz-ów i okolice???

Witam w piękny poniedziałkowy poranek wszystkie śpiochy :-) wkońcu mamy lato :tak: az chce się zyć :-)
U nas weekendzik spokojnie w domku, wczoraj zrobiliśmy sobie piknik w ogrodzie :) mały chciał zjadac trawe ;-)i mrówki.

Kate, Nonek super spotkanko i zarąbiste zdjęcia!!!!

Anitka, Fajnie że już w domku i że w kocu ktoś nam się pochwalił wyczynami Jasia

Kiciu życze powodzenia w szukaniu działeczki
Kasiu masz super dziadka, nie dziwie sie ze jest zauroczony Piotrusiem

A u nas to nie zęby!! Mam teorie. Od dwóch dni Mercedes śpi jak ta lala, dzisiaj od 21 do teraz bez jedzenia!!!! Chyba nauczyła sie spać w każdej pozycji, ciągle co wchodze do niej to na brzusi z nogami za szczebelkami a glowa pod brzuchem. Myśle ze wcześniej jak przybierała takie pozycje to sie przez to budziła i dlatego pierwsze co robiła to wstawała na baczność a potem był ryk! Aż zapisałam w jej ksądze pamiątkwej że przespała CAŁĄ NOC!! Jak taj dalej pojdzie to powoli bede konczyc z cycoleniem

reklama
Pingwinku to super że mała przespała całą noc :tak: a z tym spaniem w różnych pozycjach to chyba masz rację :-) bo jak teraz sobie tak pomyślałam to u mnie Filip tez się budzi jak przywrócić się na brzucho albo nogi my gdzieś się zaplączą :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry