reklama

mamusie grudniowe:)

elolllllllllllll
u nas pobudka oczywiscie jak z zegarkiem w reku o6:wściekła/y:
tez bez znaczenia czy zasypia o 19 czy 21:no:
no i o 3 w nocy jest jeszcze obalanie butli:tak:
padam bo wczoraj mielismy bardzo zabiegany dzien i sie nie wyspalam:crazy:wczoraj rano uzadzilismy sobie 'salon pieknosci' mezul zrobil sniadanko imi masecki na pyszczek nakladal:happy2:
pozniej latalismy za prezentami dla rodziny d. bo jedzie do pl na wesele kuzynki i musi cos rodzicom i braciom przywiezc... jeszcze bylam na solarium:tak: maz sam mi zaproponowal:happy2:
i dostalam bluzke i buty [plaskie czarnez dziurka na przodzie, zv wzorkem w czaszki hyhyhy]
i kupilismy klopsowi brunkowi krzeselko do karmienia:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a pozniej sie zdrzemnelismy na zmiane i jak mlody zasnol szybko RAZEM wysprzatakismy dom, zamowilismy chinszczyzne i ogladalismy do poznej nocy hero:tak:
i razem sie wykapalismy ijeszcze powiesilismy pranie:happy2:
hehehe
bb dziala cuda!!!:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
kasuelf no to mieliście super niedzielkę :tak:a faceta pozazdrościć :tak: chociaz ja na swojego nie narzekam:-). Ale mało który chyba robi takie rzeczy :tak:pozazdrościc pozazdrościć

Kasu, super :-) Bomba niedziela!

Ja dziś sobie zrobiłam wolne od pracy, bo przez zębo-demona ledwo żyję. Karmię wieczorem i w sumie do 3:30 głodny nie był, ale 3 pobudki strzelił bo zęby.
Normalnie dawałam mu cycka i gites, rozmasowywał dziąsła w parę minutek i spał.
Ale jednak trochę muszę pospać, bo zmieniam się w zombie, więc chcę w nocy już go nie "karmić" - czyli nie dawać mu piersi do memłania. Żeby jakby co D. mógł z nim powalczyć a ja pospać. No i dziś były takie mega ryki że szok. W szoku że od tej piersi w ogóle nie płakał. A ewidentnie ryczał przez zęby, bo pomaga żelik Orajel. Biedul. Chyba wszystkie naraz lezą, bo robią się bulwy na dziąsłach heh. Ale na razie tylko dwa na wierzchu. No jakoś przeżyjemy. Dobrze, że to czasowe. :-p

Kasu - no, no, no... SUPER!!!!
Kasiu - no to współczuję:tak:
Pingwinku - SUPER!

U nas też Nat spała CAŁĄ NOC!!! wczoraj u kuzyna pływała w baseniku chyba z godzinę i potem padła w domu spać i spała od 22 do 8 non stop! wstała, obaliła cycunia, potem flaszkę i teraz śpi od 9:10:-D
A u nas na podwórku dzisiaj był wypadek:szok:

Bsh... kliknęłam coś i mi się urwała wiadomość:wściekła/y:

No to ok. godz. 8 słyszymy jak coś na sygnale jedzie i zatrzymuje się w okolicach naszego domu... no i z okien sypialni widać, że policja i erka... parę osób i ktoś przeraźliwie jęczy... no ale nic nie było widać, bo karetka zasłaniała.... ato jęczenie z bólu coraz gorsze...
w końcu karetka musiała przejechać od tyłu i widać było:crazy:
jakiś facet wypadł/został wypchnięty przez okno:szok:
nie wiem czy z I czy z II piętra...
nie wiem co i jak?
policja tam wypytywała wszystkich i w ogóle...
ale w tamtym budynku libacje non stop
i prawdopodobnie gostek był napruty...
ale wył tak z bólu, że szkoda faceta:-(

Ło Boże, Kate, :szok: pewnie że żal takiego...

U mnie u rodziców na dzielni , bloki itepe. To w sąsiednim bloku przy mnie (dawno dawno jak byłam dzieckiem) wypadł typ z drugiego piętra, wyrzuciła go baba przez balkon z okrzykami "ty pijaku jeden więcej się mi tu nie pokazuj!" Gostek wstał, otrzepał się i poszedł spowrotem (tj wlazł do klatki spowrotem). Nic mu nie było...

witam mile panie w piekny poniedzialkowy ranek :-)

Pingwinku gratulation nocki!
Kasuelf super niedziela!

Aha....
a ta działkę to gdzie wygraliście w przetargu???
Jak się teraz kształtują ceny w rejonie B-wa/Dz-ów i okolice???

dzialka z gminy we wlokach ale jeszcze nie kupiona bo ktos tam na urlopie!
ceny dzialek sa rozneeeeeeeee!
generalnie nie ma dzialek i to jest problem!
dzierzoniow to juz prawie nic nie ma a ceny min 100zl
osiedle mlode (na wroclaw) 150-170 zl za metr
osiedle zieone (na swidnice) 100-120 zl za metr
duo zalezy od lokalizacji
bielawa 50-100zl
a te wloki co wygralismy to 40zl za metr!

poza tym ludzie nie chca sprzedawac bo licza ze dzialki jeszcze pojda w gore!
achhh taki klops!
a jak ceny w swidnicy i okolicach?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry