reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
tanio?
mi sie i tak drogo wydaje :-)
jakis czas temu bylo tanio !!
te ceny takie teoretycznie bo zanlesc dzialke ktora ktos chce sprzedac to juz nie takie proste!

Kate to sie przeprowadzajcie w nasze strony!!!!!! :-D

kate:szok: masakra...
jakos mnie nie dziwi 'ze nikt nic nie widzial'
rodzicom kiedys okradli samochod-tzn samochodu nie umieli wiec wszystko ze srodka wzieli co sie dalo, samochod zaparkowany pod oknami na osiedlu. strasi taksi na imprdzke pojechali z tego co pamietam.
najlepsze co powiedzala sasiadka- no wlasnie mnie alarm w nocy obudzil i tak dlugo wyl ze nie moglam zasnac
nosz qrwa trzebo bylo ruszyc dupe do okna!!!:crazy:

dla mnie oczywiste ze ktos widzial ze starsi w taksi wsiadaja:crazy::sick::eek:

KICIA tanio tanio. To co sie w okolicach Wrocka dzieje, to masakra. Ceny kolo Wroclawia ksztaltuja sie w granicach 400 zl za metr. I wiecej. We Wro nawe boje sie pomyslec.
Ja wlasnie walcze z urzedasami.
Wziac te kaste i powiesic za jaja!

Ja z zarzadca. Wymyslili sobie kiedys jakies dociazenia. Kurna. Ja placilam zawsze regularnie, zawsze mialam zwroty a sie okazalo, ze mamy ( wszyscy mieszkancy) doplacic kupe kasy bo sa jakies niedoplaty. Zle zrobione poczatkowe kalkulacje itp.

no to niezle rzeczy sie dzieja u ciebie kate:szok:

chyba nie pijany, bo pijanemu to nigdy nic sie nie dzieje, wstanie otrzepie sie tak jak kasia napisala i pojdzie dalej

pingwinek gratki przespanej nocki, u nas tez akcja z budzeniem przez pozycje ciala, bo z uporem maniaka przekreca sie na brzuch (nawet na spiaco0 a potem nie potrafi z powrotem na plecy, robi sie jej niewygodnie i ryk:angry:

ceny dzialek u nas to powalaja, dlatego ja zrezygnowalam z budowania sie, bo nie chce mieszkac 50km od miasta,a blizej to albo juz nie ma albo cena kosmos

U nas tez ceny działek wysoki i ciężko znaleść w dobrym miejscu działkę :-(:no: jak tak poczliczyć wszystko to wyjdzie tyle co mieszkanie ale ta działka to ostatnio u nas najbardziej poszukiwany towar w okolicy. Wszedzie woisza ogłoszenia szukam działki i nigdzie nie ma że ktos sprzeda :eek:

reklama
kamila ja mam dzialke i dom w Bialymstoku na bojarach:-D, ale musze jeszcze poczekac az jedna lokatorka umrze:szok:, juz ma 90 lat to niedlugo i bedziemy sprzedawac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry