Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tanio?
mi sie i tak drogo wydaje :-)
jakis czas temu bylo tanio !!
te ceny takie teoretycznie bo zanlesc dzialke ktora ktos chce sprzedac to juz nie takie proste!
kate masakra...
jakos mnie nie dziwi 'ze nikt nic nie widzial'
rodzicom kiedys okradli samochod-tzn samochodu nie umieli wiec wszystko ze srodka wzieli co sie dalo, samochod zaparkowany pod oknami na osiedlu. strasi taksi na imprdzke pojechali z tego co pamietam.
najlepsze co powiedzala sasiadka- no wlasnie mnie alarm w nocy obudzil i tak dlugo wyl ze nie moglam zasnac
nosz qrwa trzebo bylo ruszyc dupe do okna!!!
dla mnie oczywiste ze ktos widzial ze starsi w taksi wsiadaja:sick:
KICIA tanio tanio. To co sie w okolicach Wrocka dzieje, to masakra. Ceny kolo Wroclawia ksztaltuja sie w granicach 400 zl za metr. I wiecej. We Wro nawe boje sie pomyslec.
Ja wlasnie walcze z urzedasami.
Wziac te kaste i powiesic za jaja!
Ja z zarzadca. Wymyslili sobie kiedys jakies dociazenia. Kurna. Ja placilam zawsze regularnie, zawsze mialam zwroty a sie okazalo, ze mamy ( wszyscy mieszkancy) doplacic kupe kasy bo sa jakies niedoplaty. Zle zrobione poczatkowe kalkulacje itp.
chyba nie pijany, bo pijanemu to nigdy nic sie nie dzieje, wstanie otrzepie sie tak jak kasia napisala i pojdzie dalej
pingwinek gratki przespanej nocki, u nas tez akcja z budzeniem przez pozycje ciala, bo z uporem maniaka przekreca sie na brzuch (nawet na spiaco0 a potem nie potrafi z powrotem na plecy, robi sie jej niewygodnie i ryk
ceny dzialek u nas to powalaja, dlatego ja zrezygnowalam z budowania sie, bo nie chce mieszkac 50km od miasta,a blizej to albo juz nie ma albo cena kosmos
U nas tez ceny działek wysoki i ciężko znaleść w dobrym miejscu działkę :-no: jak tak poczliczyć wszystko to wyjdzie tyle co mieszkanie ale ta działka to ostatnio u nas najbardziej poszukiwany towar w okolicy. Wszedzie woisza ogłoszenia szukam działki i nigdzie nie ma że ktos sprzeda
kamila ja mam dzialke i dom w Bialymstoku na bojarach, ale musze jeszcze poczekac az jedna lokatorka umrze, juz ma 90 lat to niedlugo i bedziemy sprzedawac