reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kate ja wiem co o tym myslec. Mysle ze ten post byl napisany w jakijs zlosci.
Ja mam tez czasem dosyc malej, bo byla taka sama, i nadal jest, chociaz siedzi teraz i jest lepiej, ale teraz za to musze byc obok bo ta wstaje i boje sie ze sobie krzywde zrobi. Jednakze nigdy nie pomyslam ze jest rozpuszczona przez to ze domaga sie ciaglej uwagi i ze powinnam ja jakos strofowac, czy wychowywac tylko dlatego ze chce byc ze mna, poza tym uslyszalam w TV ze to tylko dobrze swiadczy o "uspolecznieniu dziecka"
Ja mam tez gorsze dni kiedy nie mam dla siebie 5 minut i napisalabym pewnie i bardziej rozgoryczonego posta...ale chyba raczej wyzucila zal za btak czasu, a nie zalila sie w ten spodob na dziecko. Zaraz jej cos odpisze.Tak jak Ty

no ok ale my tak nie pisalysmy...

poza tym ten maly ma dopiero 4 miesiace... pisac ze jest ROZPUSZCZONY to troche za mocne slowa

nie wiem z doswiadczenia ale tak mi sie na chlopski roum wydaje...

moj super biust jest taki jaki byl wczesniej, no teraz pewnie troche wyjedzie do przodu ale generalnie jakos mi sie drastycznie nie powiekszyl ani wtedy ani teraz

dzisiaj pogoda 1000 razy przyjazniejsza- jest czym oddychac :-)

hmmm.. laska chyba myśli że ma lalkę a nie dziecko:dry::happy2:

chociaz ja sie chyba nie powinnam wypowiadac-)Julka potrafi sie zajac soba, co zauwazyly laski na spotkaniu.

Witajcie w piekny deszczowy poranek!
To nic, ze wczoraj prawie do zmroku mylam wszystkie okna, bo juz nie moglam patrzec na ten syf na oknach. A tu nad ranem pierdyknelo deszczem i cala moja robota poszla hmm...sie....pipipipipip.

A propos postu jakiejs tam. Ona chyba jest cholernie zmeczona. Nie ma kiedy odpoczac od dziecka choc godzine. Tak aby mogla pomyslec sama o sobie. Jeszcze troche maly zacznie lazikowac to bedzie mial ja w powazaniu.

Moje cycki po dwoch wykarmianiach nie sa juz takie jak dawniej niestety. Mialam kiedys zaje bi ste, teraz juz nie:-(.
Pingwinek sama bym chetnie pojechala do Wlochow, oj pojechalabym.

a u nas słońce i znowu upał :tak:
Nonek współczuje mycia okien na darmo :szok: ja tez tak mam jak tylko umyje to zawsze pada nastepnego dnia, jeszcze chyba nigdy nie zdazyło sie inaczej.

Też uważam że laska z tego postu musi być zmęczona na maksa.

reklama
Nonek to wsiadaj w samolot:-)

U nas kolejna cała noc przespana z małymi pobutkami na zmiane pozycji.Zastanawiam sie czy nie przestac karmic,cycem. bo mala sie budzi o 8mej wiec wole dac butle, przynajmniej wiem ile zjadala. zobaczymy jak sie rozwiniesytuacja

No i zaczęła się demolka! wszystko idzie w ruch.:-Da raczej w zeby

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry