reklama

mamusie grudniowe:)

Nie bez zgody nie mogą ale jak się ma 3 cesarki to jest wskazanie do podwiązania jajników bo nie można mieć więcej dzieci. I ona jak miała 3 cesarkę to podpisywała taką zgodę

reklama
no wlasnie sara ja jak sie dowiedzialamze jestem w ciazy tak szybko to sie przestraszylam, ale lekarz mnie uspokoil ze luz, nie ma sie co stresowac

natomiast po dwoch to juz nie wiem ile trzeba czekac, a po trzech to jzu w ogole

a to nie wiem..... może sie nie zgodziła?? albo miała długie odstępy tzn.takie jak powinny być
bo tamta znajoma miała dzieci co 2 lata-i może dlatego ze za krótko

kulka:-D

12,10 i 2 lata, ale z nia nie rozmawialam na ten temat, ani nic, tylko przyuwazylam na jakims watku i przeprowadzilam sledztwo:-p

bo tez mi sie wydawalo ze 3 cc i koniec

Jestem po bańkach - pokuszę się o stwierdzenie , ze było miło - sobie poleżałam bezstresowo , a pani mnie smyrała hehe ;-) ale mam siniaki teraz takie malutkie od tego ciśnienia chyba .
Sok malinkowy mam , więc się raczę :happy2:
Atol - od paracetamolu się zaczęło - w ogóle to wsystko się zaczęło jak urodził się Mikołaj - bolał mnie ząb , więc wzięłam paracetamol , bo bezpieczny przy karmieniu no i nie obeszło się wtedy bez hydrokortyzonu w tyłek :crazy:
potem na zasadzie prób i błędów testowałam inne specyfiki - i lipa :crazy:
jak się rozchorowałam lekarz dał mi duomox ( nie wiem jak sie pisze ) i też mnie uczulił . :crazy:
Zatem pozostają mi tylko domowe sposoby i profilaktyka przede wszystkim - czyli unikanie przeciągów i takie tam .
Wierze , ze jak przestane karmić minie też uczulenie , bo jak wrócą @ to nie wiem czy wytrzymam bez ketonalu :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry