a propos seriali to ally mcbeal rzadzi

i prision break tez, Kasia tez czekam na 3 serie

niesamiowity serial...
a tak z innej beczki J mial dzisiaj wypadek, u nas na osiedlu sie zagapil i wjechal facetowi w du pke...dodam ze jechal z Agatka, alle mala nawet nie zaplakala odebralismy ja z moim szwagrem, a |J wszyystko zalatwial, na szczescie trafil na spoko faceta i generalnie wszystko ok. ale jestem totalnie rozwalona jakies takie zdenerwowanie ze mnie wyszlo teraz, ale dostalam szampana na rozladowanie nerwow, a najlepsze jest to ze dostal samochod zastepczy z assistance, jakies supr volvo na ktore nigdy by sobie nie mogl pozwolic a jest ogromnym fanem tych samochodow

a jeszcze tak sobie myslalam o pytaniu Czarnej dlaczego tak na grudniowkach tylko pisze... bo juz mi tak nie potrzeba porad, my mamy juz swoje zasady i bardzo rzadko mam jakies watpliwosci i moze tak tu zostalam z potrzeby towarzyskiej, po ciazy jakos nie mam kontaktu dobrego z moimi kumpelmai, jakos nam sie pozmienialy priorytety, i chociaz moge sobie z Wami fajnie pogadac niekoniecznie tylko o dziecku, bo czasami potrzeba oddechu, bo ile mozna o dzieciach;-)

mozne wlasnie dlatego ze jestescie rowne babki i codziennie moge Was tu spotkac

i przyjelyscie mnie milo...i moze kiedys sie spotkamy;-)