reklama

mamusie grudniowe:)

dziekujemy Ciociom za zyczonka:-):-):-):-)

me dziecie jak zawsze pobudka o 6 :-(kurka
moj geniusz czt maz wyniosl go do kojca do salonu bo mu przeszkaszal wiec musialam wstac
nie wiem co to za pomysl zeby dziecko bawilo sie samo na dole a on sobie smacznie spi na gorze:crazy::crazy:

BRUNO POWIEDZIAL MAMA
do mnie
przyszedl w chodziku do mnie i powiedzial MAMa
wczesniej bylam mumumum:-):-):-):-)

reklama
Spóźnione Sto Lat dla Bruna :tak:
Miłka gratulacje :-)
Dita :szok: straszne te burze, ale ja i tak zawsze siedzę na tarasie i podziwiam pioruny :baffled:
A u nas weekendzik spokojny nic się nie działo, no może poza tym że mały wczoraj prawie nie spał w nocy :-(a w dzień był straszny :eek: chyba pierwszy raz boli go rosnący ząb :szok:

kurcze nie amm czasu czytac ani pisac, nadrobie pozniej mam nadzieje

aenye nie wiem czy ci to jescze potrzebne ale moze na przyszlosc z tym nurofenem i innymi ibuprofenami to jest tak

maksymakna dawka dobowa to 20mg na kg masy ciala ( w roznych ulotkach jest roznie, ale wzielam dawke z lekow wspolczesnej terapii, chyba najbardziej wiarygodne zrodlo)) i tego sie trzeba trzymac, tzn jesli dziecko wazy mniej wiecej 10kg to masz 200mg czyli mozesz podac tak jak na ulotkach jest 4 razy po 2,5ml(4razy po 50mg) i finito, czy jest to rowno co 6 godzin, czy nie juz nie ma tekiego znaczenia

jesli nie dziala, albo zakrotko to zmienic wlasnie na paracetamol w syropie albo w czopkach, albo robic zimne oklady

generalnie jak ma temp 37-37,5 to jakby nie mial:-p

Ale się dzisiaj wyspałam;o 20 zasnął i dopiero 0 3 obudził się na mleczko, potem spał do 8.Super!!!:-D

Wczoraj z mężem obchodziliśmy 7. rocznicę ślubu.Z tej okazji byliśmy w kawiarni i na zakupach (kupiłam sobie 3 bluzki).

KATE, KASU
GRATULACJE!!!

RONI
Ząbkuje 100%!!!;-)

czesc dziewczynki!!

Was nadrobic jest bardzo ciezko :tak:
Ja po super weekendzie wracam do normalnosci, w sobote rano pojechalismy z rodzicami J do jego siostry i spedzilismy tam super dzien, a na koniec wpadlismy na pomyl zeby skoczyc nad morze no i tak zrobilismy, bylo super, wrocilismy wczoraj w nocy, generalnie widze jak na takich wyjazdach odzywa nasz zwiazek

Witam, w sloneczny dzionek.
U nas poprawilo sie ze spaniem tzn Marika tylko dwa razy odudzila sie w nocy. Kurcze juz myslalam ze to zeby beda szly a ty nic.

Oczekujaca najlepszego z okazji rocznicy.

Agaton milutko. My tez z mezem lubimy pojezdzic i pozwiedzac troche. I rzeczywiscie to pomaga. Teraz by nam sie przydalo wyjechac i odpoczac od rodzinki.

reklama
tak, tak Maja pomaga szczegolnie ze moglismy zostawic mala u J siostry i bylismy sami, zajechalismy o 12 w nocy, pospacerowalismy sobie nad morzem, na drugi dzien zjedlismy sniadanko na plazy, polazilismy zjedlismy pyszna rybke i na koniec zaliczylismy kimanko na plazy...naprawde super i nawet na jeden dzien sie oplaca :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry