reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kamila, ale przynieść, odłożyć, ew. przewinąć, pobujać, przełożyć z siedzenia do leżenia to może... :tak::tak::tak:
U mnie też długo cycuś był, w sumie do połowy lipca, i jakoś nie przeszkadzało :tak:

Ale on wstaje przynosi mi go ale i tak ja już nie spie bo się budzę na każdą kwękniecie małego potem jak gada w łóżeczku ze sobą to tez nie spie i tak oto rodzi się zmęczenie :sick:Co ja bym dała żeby ten mały diablik spał normalnie. Niby nażarty bo i cyc i kaszy 150 na gęsto a przed 24 znowu głodny :szok::szok: i potem jeszcze 2 -3 razy :szok:
Tak mysle żeby go wyeksportować do innego pokoju ale tak M czasami w nocy na kompie siedzi wiec to może być bez sensu

Po sto latek dla Filipkow!!!
A u nas wrocily stare dobre czasy. majerana jak zasnela o 19 wczoraj w aucie tak sie obudzila dzis o 9. O 6.30 zrobila tylko jedna pobudke na jesc ( jak zwykle karmienie przez sen).
Ja probuje opanowac bajzel w chalupie. Powoli wyrzucam co mi pod reke wpadnie, bo jak przyjdzie nam sie wyprowadzac to sie nie pozbieram.
Majeana dzis stluka sloik z kminkiem i teraz we wszystkich zakamarach mam ziarenka. WRRRRr...

No to drugi pokój byłby fajnym rozwiązaniem. :tak:
Pomysl nawet tymczasowo, u mnie wystarczy jedna, dwie noce i jestem jak nowo narodzona - i nawet jak są pobudki, mi starczy że jest 1 mniej albo młody nie wydaje dźwięków... jedną noc twój M może na kompie nie buszować :tak:

A u nas nie ma drugiego pokoju więc generalnie ciężej jest, a jakoś idzie, więc głowa do góry... :-)

Nonek, miło słyszeć, mam nadzieję, że jej tak już zostanie ze spaniem :-)
A kiedy przewidujecie koniec remontu, macie jakiś plan?

Najlepsze życzenia dla Filipka Patrycji i Filipka Kingi :-):tak:

Ja to współczuje wszystkim mamom , których dzieci budzą się w nocy :sick:
Moje dziecko ( odpukać ! ) mimo , ze tylko na cycku przesypia ciągiem 8 - 9 godzin , potem cycek prawie przez sen i spanko do 10-tej tak jak dziś :happy2: ja to się martwię , co to bedzie jak przyjdzie czas przedszkola i trzeba bedzie o 7:00 robić pobudki ;-):szok::sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry