reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hejjj!!!

NIEISTOTKU!!! kochanie :-) przegapilam twoje urodzinki :-D to tak na oslode na dzisiaj - SAMYCH CUDOW.. i by malutki wygrzecznial :-) i wyzdrowial :-) i by cie Marcin na rekach nosil, jak powinien :-) buzka!

DZIEKUJEMY ZA SLODKIE ZYCZONKA
:-) cos dzis jakas wrazliwa jestem, bo sie az wzruszylam.. kofane jestescie:elvis:

u nas tez nocki hardcorowe.. do pobudek jedzeniowo - piciowych dolaczyly 2 pobudki na niezidentyfikowane histerie (zazwyczaj 4-5, druga 6-7). maly uspokaja sie TYLKO na rekach, nie ma mowy, zeby go kolo siebie polozyc - musze stac lub siedziec i juz, dopoki nie uspokoi sie calkiem. wtedy ostroznie klade go kolo siebie. ale nie moge sie ruszyc, bo sie tak diable wtula.
dzis mialam lepiej, bo sie mu cos pochrzanilo chyba i wtulal sie w tate :-D pierwszy raz tak.
a ze wczoraj sie skonczyly ciche dni nasze i mezus sie pokajal ladnie, to o 8 wstal i ubujal mlodego tak, ze o 10.30 telefon nas wszystkich obudzil dopiero :szok:

ogolnie tez mysle, ze juz sie nigdy nie wyspie.. z zebow nic nie widze, jedynie bieli sie mocno gorna lewa jedynka, tak jakby juz prawie na wierzchu byla, ale dziaslo nie jest czerwone nic a nic.. dolne w ogole bez zmian..

dobra, zbijam do Gdyni na spacerek :-) i moze kupie cos fajnego sobie lub mlodemu - jeden pies, bo i tak ja jestem najbardziej hepi ;-)

a my jutro mamy 5 rocznice bycia razem!!! kiedy to minelo...

u mnie ze spaniem luzik
mlody wali kime 8-9
obudzil sie tylko ok 24 bidul i poplakal sekunde, dostal pic i spanie
o 6 rano flaszka do wyra i generalnie wstalam o 10 30 a glon obudzil sie wczesniej ale on rewelacyjnie sie rano sam soba zajmuje i prowadzi dyskusje z pajacem
teraz jak zwykle przejal go dziadek i poszlki na spacer

moja spi tak od 20-21 do 7-8 , a jak się budzi to przez pół godziny bawi się pozytywką, w związku z czym codziennie rano budzi mnie melodyjka:happy2:
a jak ma już dość to mówi głośne 'AAA!' i to znak dla mnie że muszę już wstać:rofl2:bo jak nie, to będzie RYK:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry