reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hehe of kors:-D
W każdym związku tak jest;-) Każdy facet pomaga swojej kobiecie na swój sposób:-) Mój np zawsze wieczorem zmywa naczynia po całym dniu:happy2::-D i co dziennie odkurza. A ja się nie dziwię wcale... daje mu buziaczka i mówie dziekuje za pomoc kochanie!:tak::happy2:

kate twój siostrzeniec jest przesłodki!! :))) fajny dzidziuś..

Hej dziewczyny!
Dzis bede miala zabiegany dzien. Małego zaraz odstawiam do tesciowej i ruszam na miasto. Chce tez dzis uporac sie z umyciem okien i powieszeniem nowych firanek:happy2:
No i troche odpocznę od mojego łobuziaka;-)

aenye też chcesz? chyba nie wiesz co piszesz hehe :-D;-) eszcze jedno dziecko... nie nie dla mnie to temat zakazany!:rofl2:na najbliższe 3lata;-)

Miłego dnia!!

Kate jaki on pieknyyy!!! Oj i jaki malusi:-D Cudownie wygladaja razem... az mi sie przypomnialo jak urodzilam Bruncia ehh
lezka sie w oku kreci...

Me dziecie przespalo noc bez jedzenia:-) tylko herbatki sie napil:happy2:
za to byla pobudka na przytulance fak i juz do jego lozka nie dalo rady odlozyc
masakren jestem polamana lokrutnie

moj maz sie na mnie wczoraj obrazil ze nie chce mu podac hasla do mojego nowego mejla:eek:
przy czym sie oazalo ze na stara skrzynke wchodzi regularnie i sobie podczytuje:baffled:

plakac mi sie chce z wsieklosci:-(:-(

Ale sliczne maleństwo :tak::tak:
Ja cyba tak jak Aenya mogła bym juz mnieć kolejnego :-) tylko żeby grzeczny był ;-)
Kasuelf to załuz nowe konto i nic mu nie mów :-D:-D a tak swoją drogą to w szoku jestem :szok::szok: tak sie nie robi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry