reklama

mamusie grudniowe:)

a ja jestem zla, bo zgubila sie moja paczka z ubrankami dla Hani, dziewczyna wyslala ja 16 sierpnia priorytetem i do tej pory nie ma. dzwonilam do siebie na poczcie nie maja tej paczki, kur...
wyjezdzamy w niedziele i chcialam te rzeczy zabrac i co, jajco >:( >:( >:( >:(

reklama
A ja bym poprosiała ta dziewczyne o przesłanie mi na meila zdjęcia potwierdzenia przesyłki i dla sprawdzenia jej wiarygodności i po to żeby na poczcie się dowiedzieć czemu to tak długo idzie ??? No niestety mamy takie czasy, że oszustów dużo a kradzierzy paczek na pocztach jeszcze więcej :(

no czekam i czekam, chcialam zabrac te rzeczy dla Hani i dlatego tak mnie to wkurza, teraz sie ochlodzilo i nie ma za bardzo co nosic
mysle ze zostala wyslana, bo dziewczyna ma same pozytywy na allegro ponad 200 to jej wierze

no tak ja tez niedlugo rowny tydzien bede miala ale jak zwykle mowie ze to jeszcze strasznie dlugo :P

Ale przesłać kopie przeciez może ??? Powiedz, że na poczcie chcesz się dowiedzieć, zeby się nie poczuła urażnona :)

No a do równego tyg u Ciebie jeszcze tylko 2 dni !!!! :D

A powiedzcie mi jeszcze jak to jest z tym testem na glukoze bo w jednych artykułach czytam, że od 24 do 28 tyg a w innych że od 22 tyg i juz się pogubiłam :(

Ja będzę mieć w 27 tygodniu. Troche na własna prośbę, bo pamiętam, że tylko to badanie było dla mnie najbardziej przykre :P. Troche chciałam tego uniknąć, ale sie nie da :(
Przeprowadza sie od 24-28t. Także jeszcze czas i nie ma sie co do niego spieszyć, bo jest fuuujjj :P :P :P :P

reklama
kochane, nie jest takie zle! ja sobie sama kupilam w aptece 100gr glukozy za 3zl, odmierzylam polowe, dodalam wody gazowanej i duzo cytryny. wyszlo gdzies tak na 0,4l lemoniady i bylo pycha! wchlonelam to szybciutko :)

a wynik 78. chyba dobry, co nie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry