reklama

mamusie grudniowe:)

... a i jeszcze co do tych rzeczy zamiast kwiatów na ślub, to moja koleżanka chciała ubranka dla maluszków, pieluszki itp, zebrała dużo i oddała do domu dzieka, to na pewno lepsze niż maskotki

reklama
a czy dam radę jeszcz tak długo:szok:, dobrze że pracuję to ten problem rozkłada się na dwie osoby, na mnie i na moją mamę, no i tata też pomaga.

Powiedzcie czy ta wga 10,30 to naprawdę tak bardzo dużo?

Nie przesadzaj. Waga nie zalezy tylko od tluszczyku. Ale od koscca, wzrostu. Majerana wazy teraz gdzies okolo 9.5 a wyglada szczuplo. Tylko dosc wysoka jest.
Ja prz Julce myslalam, ze nie dam rady, ale jakos poszlo. Czlowiek to taka istota co sie przyzwyczaja do roznych anomalii;-);-);-).

Bardziej od maskotek podobał mi się pomysł ze zbieraniem kasy do puszki i oddanie dla dzieci (konkretnie chciałabym pomóc tym co aeyne pisała) ;-):tak:
Agutka-Dawid waży jakieś 10 kg(może więcej) więc chyba w normie taka waga;-)

a ja blogoslawie ten dzien:tak::tak::tak:
juz myslkalam ze jestem w ciazy, jakies mdlosci ostatnio mnie meczyly a @ ani widu ani slychu, no ale dzsiaj obudzilam sie z tym cudownym bolem w podbrzuszu :cool2::crazy::rofl2::ninja: heh ale ulga...

:-) Witaj AgutkaP!

Do 3 rż to ja osiwieje, Nonek :baffled::-D

Anita, gdzie kupiłaś? Ja muszę kiedyś kupić, ale fak fak fak nie mam kiedy... i nie mam pomyslu gdzie i jaka i w ogole nic :dry: Bede w Wawie na weselu to muszę wyglądać jak człowiek;-)

Kulka :-D

Atol, witaj w Gdyni :-) Coś widzę, że net macie?

Nonek - u nas jest to samo co u ciebie normalnie z Julą. Ale robimy tak, że D. śpi w dzień po pracy a ja w nocy wstaję tylko przewijać, bo mu to pół godziny zajmuje, maly strasznie drze paszczę, a on karmi i ja się jako tako wysypiam i już nie chcę go zamordować 5 razy na godzinę... A ten żarłok to nie wiem, gdzie te kalorie upycha, bo nie ma nawet 9 kg. A wzrost 74 cm miał miesiac temu... Mniej wazy niż Filipek Aenye, a wygląda na więcej... :shocked2:

Nonek dla mnie obecnie to ogromna ulga....kuzwa ale brzuch to mnie tak zaczal bolec ze przestalam blogoslawic

Atol pisala ze ma mobilny internet ;)

reklama
a ja wczoraj bylam z hkumpela na pyfku a dzisiaj ide na saune!!
huuuura wkoncu robie cos dla siebie!!

Kasiu ale Piotrus jest w dzien grzeczny? tylko w nocy szaleje??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry