maja_1980
grudniowa mama '06
Witam laseczki z rana. Wczoraj juz nic nie dalam rady naskrobac bo padlam.
Spotkanko z Kate super. :-)
Bardzo mi sie podobalo.
Kate jest supersympatyczna osoba.
I wcale nie prawda ... jak pisala ...ze wyglada jak monstrum.
Po tym jak ja poznalam nie wyobrazam sobie ze moglaby wygladac inaczej. Wszystkie czesci jej cialka tworza niepowtarzalna calosc z ktorej promieniuje radosc i optymizm.
A Nat ... slodziachna, usmiechnieta .... biegajaca na wlasnych nozkach.

Super to jej chodzenie wyglada.
Szwagier i siostra Kate bardzo fajni a Piortus.............ojjjjjjjjjjjjj az chce sie takiego maluszka (jest naprawde maluski).
I wiecie co...zawsze wydawalo mi sie ze Marika jest nieduza. A tu okazalo sie ze sporo potezniejsza i ciut wyzsza od drobniutkiej Nat.Chyba moje dziecie pojdzie w slady taty (oby nie)
Kate dzieki za zaproszenie. My koniecznie zapraszamy do nas jak bedziesz nastepnym razem. Szczesliwej podrozy i do zobaczenia w Isdebnej.
Spotkanko z Kate super. :-)
Bardzo mi sie podobalo.
Kate jest supersympatyczna osoba.
I wcale nie prawda ... jak pisala ...ze wyglada jak monstrum.
Po tym jak ja poznalam nie wyobrazam sobie ze moglaby wygladac inaczej. Wszystkie czesci jej cialka tworza niepowtarzalna calosc z ktorej promieniuje radosc i optymizm.

A Nat ... slodziachna, usmiechnieta .... biegajaca na wlasnych nozkach.

Super to jej chodzenie wyglada.Szwagier i siostra Kate bardzo fajni a Piortus.............ojjjjjjjjjjjjj az chce sie takiego maluszka (jest naprawde maluski).
I wiecie co...zawsze wydawalo mi sie ze Marika jest nieduza. A tu okazalo sie ze sporo potezniejsza i ciut wyzsza od drobniutkiej Nat.Chyba moje dziecie pojdzie w slady taty (oby nie)
Kate dzieki za zaproszenie. My koniecznie zapraszamy do nas jak bedziesz nastepnym razem. Szczesliwej podrozy i do zobaczenia w Isdebnej.
takie strasznie glosne "AAAAAA" pokrzykiwal do niego ;-) ale nie podchodzi ;-) do posikania
. Mini i Lil razem chorowali jakieś 2 tyg temu, a Mini teraz przez ząby walczył z gorączką.
, a jak był maleńki to w wieku 7 miesięcy miał katar i to wszystko jeśli chodzi o choroby.
na mdłości chlebek chrupki.