reklama

mamusie grudniowe:)

Maja - dobre:-D:-D:-D

aenye - kot od tesciowej - jej kocica się okociła i miała kotki, a my mamy w domu myszy więc...;-):-D
Więc mamy kota. Ma być pół-podwórkowy jak dobrze stwierdziłaś ale na razie jest w domu żeby sie oswoił. Sika ładnie w kuwetę, ale nasrał na dywan:baffled:.Cholera.:baffled:

reklama
Hej Lasencje
Dita gratuluje myszolapacza.Ja jestemzdania ze nawet polpodworkowy kot powinien byc wykastrowany.Mialam duzo kotow i nie wykastrowane ginely wracalaly strasznie pocharatane itd. teraz mamy od 10 lat dwa kastraty i sie slicznie trzymaja domu.

Roni powodzenia:-)

Lucky dobrze ze masz takiego lekarza i wielki buziak dla Dominisia.U nas tez ida zeby na bank,mala bawi sie i nagle w placz,trze poliki,oczka.

Maja Kate super

Kasia Piotrus wyrosnie.Buziakuje

U nas maz w domu wiec jest oki. Mala nie poznala go no i zasadniczo jest jak bylo.Ja musze ja karmic bo od niego nie chce jest itd. Zajeb...scie

witam zrana

u nas lepiej, Helen schodzi wysypka, moja teoria o rozyczce sie sprawdza, normlanie lekarzem moge byc:-D

mysle ze juz jutro nie bedzie po tym sladu, albo jakies resztki

Hanka szaleje, Helen powoli zasypia po rannym karmieniu i zabawie i tak powoli czas plynie

wczoraj bylam z Hanka na spacerze nad morzem i jak wraclysmy zlapala nas taka mega ulewa:szok::szok::szok:

Hanka miala na szczescie plaszcz przeciwdeszczowy, ale i tak spodnie mokre, buty mokre...

a ja szkoda gadac

cos sie dzis srednio czuje ale to chyba niewyspanie raczej

Helen cos sie porobilo i sladem Piotrusia zajada sie mlekiem w nocy, co prawda tylko raz 200ml wiec maly pikus, ale zanim jej dam to jest kilka prob soczkowo-smoczkowych i tak sie budze co chwila i potem nie moge zasnac:baffled:

o nic spadam myc sie

milego dnia, pewnie sie jescze odezwe, jakoz ze z Helen jeszcze dzis nie wychodzimy

helo Kobitki :-)
Moje dziecko czuje ze jastem chora i wstał tylko raz w nocy o 1 potem spanie do 8,30 :tak::tak:
tylko zeby nie ten kaszel i katar to było by git :szok:
Roni to chyba zaczyna wygladac jak ciaza :tak::tak:
U nas dzisiaj słonko :-) tylko ja nie wiem czy dam rade wyjsc na najkrutszy chociaz spacer

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry