reklama

mamusie grudniowe:)

Elo Kate!! A wiesz może co u Nonkowatej?

Roni hehe, rewelacja markety budowlane :-) A test apteczny? Nie? A co za dółł?

Zdrówka Kamila, Czarna i klan Atol i klan Luckymamy! :tak: :tak:

Piotruś wczoraj mega-zębo-ryk i paracetamol na noc. Spał do 5:30 :sorry2: Nic nie jadł w nocy... czyli zęby się skończą i będzie sobie spał ładnie się zanosi. Mam nadzieję, że przed drugim rokiem życia ;-) Wczoraj byliśmy u brata i jakoś mało był nieśmiały, może powolutku wyrasta chłopak - Luckymama dzięki za pocieszenie - pewnie będzie z nim jak z Lilem twym i jeszcze parę miesięcy tylko będzie się bał, a potem stanie się towarzyski śladem taty ;-)

Ja dziś się w pracy obijam, robię na noc doświadczenie, więc tylko nastawić musze :happy::cool2: Git

reklama
Hej

Byłam na próbnym czesaniu ślubnym, jestem zadowolona bo naprawdę ładnie mnie uczesała:-)
Mały mi usnął zaraz bede szła na miasto dokupić dekoracje do samochodu. A jutro to raczej biore się za mycie okien o gash:confused2:

A ja dzis zapierdzielam od rana bo mojemu mezwi zachcialo sie przestawiac wczoraj wieczorem i sprzatam po tym wszystkim.
Marika jaks marudna. Wstala o 7.30 a o 9.30 juz byla tak spiaca ze moment zasnala. I dopiero teraz wstala. Jakas oslabiona czy co?

Kate jak podroz?

Roni czyzby kolejna zaciazona grudnioweczka. Buziam mocno.:-)

Kate jeszcze w sumie nie mam biletu powrotnego . I tak kombinuje wlasnie zeby wrocic ok 3 .11 to moze by sie udalo spotkac

Sugar my na 100 bedziemy w Isdebnej jesli mnie pytalas

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry