Nonek, to straszne, straszne!! co za wredna baba! nie slyszalam o czyms takim.. w imie wlasnej wygody wygonic matke z malenkim dzieckiem na tulaczke po obcych! nosz kuzwa!!! noz sie w kieszeni otwiera. trzymam kciuki, by poszlo szybciochem..
anitko - hehe ;-) ja niedlugo zaczne znowu boje z romantyzmem ;-) hehehehhehe
no nie nazwalabym tak swojego dziecka za zadne skarby!
sa_raa - pisz natychmiast na ns! pomozemy! sciskam i buziam.. nie poddawajcie sie.. :-(
roni - dobrze to znam.. czasem Filip ze swoim "ee" "eee" "eeEE" doprowadza mnie do furii, chociaz nawet nie placze.. sprzedaje go komus wtedy.. wez obarcz Marka tym dobrodziejstwem i smignij do kina czy na sklepy!
kasia_z - a kiedy ma byc winda? kurcze.. u nas ten sam problem, tylko ze wszystko (lacznie z tonami betonu na wylewki - az 8cm w calym mieszkaniu bylo skute i zrobione na nowo) na drugie pietro tahalismy...
Filip dzis jak zwykle. od 3 z nami spal. ehhhhhh mowie wam, normalnie sie przykleil, rzep jeden, i nie odpusci. demyt.

drze ta paszczeke juz sama nie wiem na co, kontrolnie chyba. fak.
i buziam na dzien dobry :-) smigam na zajecia :-)
ps kurka, gralam w tym konkursie o fotelik samochodowy na bb, fajny - bebe confort iseos - napisalam taka fajna historyjke i zrobilam swietna fotke Fiolowi i kurka, nie wygralam

a sie ludzilam, glupia. no glupia, glupia. hehehe ;-)
dzis dlatego jedziemy do mama i ja obczaic, jaki fotelik chcemy i kupie pewnie przez allegro, bo bedzie taniej.. ale wykorzystam tam przemilych sprzedawcow

hihihi. oni zawsze rozwodza sie o wszystkim mega szczegolowo, sa super :-) i nie robia dziwnych min, jak nie kupujesz ;-)
fak, i znowu pare dobrych stowek pojdzie.. ehhhhhh