reklama

mamusie grudniowe:)

cudnemu Brunciowi - slodkich snow, mnostwa zabawek i zabaw z rodzinka!!!
a mezowi Lucky - wsiego naj i rzadkich wyjazdow!!!!!!!

ale u was wesolo bylo ;-) huehue! sama zem zaczela nocnika poczebowac!

atol
- ja nie przewijam, chyba, ze sie przesika (czasem, moze raz na miesiac sie zdarza)

sugar, nie ten watek, ale zamulilam na ns - wspolczucia przezyc dzisiejszych.. dramat, ja bym wykorkowala chyba z wrazenia..

a ja zamulam, zamulam, zamulam... wieczorami ze mnie detka to-tal-na

PS dziekuje za liste przezwisk!!!!!!! cudne :-) na pewno wykorzystam w pracy :-D

reklama
hej laski
dziekujemy za zyczonka:tak:
u nas ok, dojechalismy szczesliwie, mlody kocha dzidkow i pradziadkow
ale najbardziej swojego 'wujka' Jacka [moj 7mio letni kuzyn] od ktorego sie nie chce odkleic:-D:-D
polska ohyda, chodniki dziura na dziurze, pogoda do bani:dull:
ja mam katar i dola:sorry:

sugar daj znac jak paczka dojdzie

kasu no kolorowo to tutaj nie jest ale zawsze rodzina po ręką:tak:

ja od rana wkur....T miał się Małym zajmować ja miałam się wyspać i zasiąść do nauki bo zaraz zegzaminy a on se kurw...jego mać na grzyby pojechał i upchał małego teściowej która zaraz mi go przyprowadzi spowrotem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no mówie Wam az kipie!!! Powiedziałam mu co mam do powiedzenia a on i obrót na pięcie i poszedł
nosz fak fak fak :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wszystkiego naj dla Mężusia LUCKY!!!

Sa_raa wspolczuje.No jak nic dupek.
Kasu chcialab napisac witamy w Polsce,ale ja na obczyznie :-D

Sto lat dla wszystkich w ich swieta.

Mnie malo na kompie bo juz wymiekam. Meredes chodzi sama po calym apartamencie i ciagle biegam za nia jak oszalala. Zajefajnie jesyt ze samachodzi ale wymiekam.

Brawo Mercunia:-D Och Pingwinek, wiem o czym piszesz
ja mam to samo
fajnie, że Nat już chodzi, no ale mogłaby dać mi trochę wytchnienia
a zostawić w kojcu się nie da:no: bo drze paszczę niemiłosiernie

Kasu - witaj:-) podaj jakis tel na NS do siebie, bo ja pisałam SMS-y na ten angielski numer, bo sie o was tu martwiłyśmy:tak:

A ja pełne przygotowania do Asi urodzin:tak: zaprosiła chyba całą klasę
Robi z opóźnieniem /jutro/ bo mnie nie było wcześniej:laugh2:

A teraz laski prośba do Was:tak:
muszę kupić samochód tak do 6-8000zł
co polecacie???????
co odradzacie????????
potrzebuję nie za duży, nie za mały
z 5 drzwiami
doradzajcie, plisssssssss:laugh2:
spadam, bo Nat drze koparę:dry:

Po pierwsze: Sto latek dla Duzych i Malych Jubilatow!
Po drugie: Sa_raawspolczuje. Oby tylko jakis muchomorkow nie nazbieral....;-)
Po trzecie: Kasu super, ze juz jestes. Odpoczniesz sobie troszke.
Po czwarte: Kuzynka moja jest chora, jej coreczka ma zapalenie gardla i bierze antybiotyki. Nawet nie mam sie co zblizac do jej domu:-(:-(:dry:. Dzis nocuje u tesciow a jutro jade do W-cha. Najgorsze, ze moja matka ma znow chyba kryzys i pewnie wykoncze sie juz nerwowo. Ale musze byc dzielna i wytrzymac.

Manka tak zasuwa i broi, ze nie daje rady. I to jeszcze w obcym m. Boje sie aby cdzegos nie nabroila na sam koniec. Jak zazdroszcze mamom, ktorych dzieci jeszcze sie nie przemieszczaja. Boze kiedy to bylo jak Maniana lezala sobie grzecznie w jednym m-scu i tylko darla na zarcie....

Najlepsze życzenia dla Brunka ! :-)
i Tomka Lucky
:-)

Kasu, witaj w Polsce :-) Zapraszam nad morze, u nas piękne słońce i prawie bezchmurne niebo :-)

Roni Dita, jak was czytam to :-D:-D:-D

Ja zmieniam 2-4 razy w nocy w zależności od napompowania. Babydream są o NIEBO lepsze i chłonniejsze niż pampersy czy Huggiesy. Młody wciągnął dziś w nocy litr mleka :eek:, więc i nasikał adekwatnie. Ja tylko zmieniam pieluchę, nie chusteczkuję i nie smaruję, bo się wybudza. A tak to 20 sek i gites.

Dita, szkoda że praca umknęła, ale też może za miesiąc dwa się miejsce tam zwolnić, więc nic straconego. A ty szukaj szukaj. :tak: Dużo firm na stronach internetowych ma odnośnik rekrutacja. Np. właśnie banków.

Kate z ceny skojarzył mi się 9-letni Ford Escord Kombi - ale to z tego powodu, że D. tata chciał sprzedać, i tak mu wycenili :-D Na poważnie, to się nie znam nic...:no:

A u mnie Piotruś raczkujący jest dużo bardziej spokojny, niż jak nie mógł się przemieszczać... wolę wersję łaźliwą. On jakiś taki mało brojliwy, głównie zabawkami się bawi, czasem jakaś rzecz, typu gazeta. A szafki jak otworzy, to nawet z nich niczego nie wywala, tylko patrze i głaszcze co w środku. Pewnie do czasu :-D

A to dziąsło to mu trochę zeszła opuchlizna i jest spokojniejszy, dziurę ma dalej, zęba nie widać...:happy:

Witam kobitki w ten beznadziejnie pochmurny dzień :-)
Kasu witaj w Polszy :tak:
Sara przejrzyj te grzyby później bo tak jak Nonek pisała może gdzie muchomor będzie :-)
Dita prace znajdziesz fajna :tak::tak: Zycze ci tego a ta co zwiała to widocznie nie dla ciebie ;-) bo jak sama pisałaś nie na twoje ambicje ten blaszak :-)
Pingwinku gratki dla Marcuni :tak::tak: u nas tez nie moge nic zrobić bo diabeł przemieszcza sie z prędkością switatła narazie na czterech i boczkiem przy meblach ale wszystko ściąga gryzie rwie :szok::szok:
Zaległe Sto latek dla solenizantów :cool2:
I juz więcej nie pamietam co miałam napisać:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry