reklama

mamusie grudniowe:)

Sa_raa Tobie również:-)
Kasu a jak rozstanie z D:confused:

Dita odkąd dostałam 25 letnią fiestę Forda :cool2: jestem w siódmym niebie. Jest cudowna:-) zupełnie mi jej nie szkoda, stan idealny bo babcia w Niemczech jeździła nią tylko do kościoła i cały czas garażowała. Do jazdy po zakupy czy nawet w odległości ok 100km jest fantastiko. I kosztowała 100 euro:-p:happy:
I też uważam że na Polskich drogach przyspieszenie to drugo jak nie trzeciorzędna sprawa.
Co do aut to uwielbiam fordy, nissany i toyoty.
Vw są przebrzydłe choć solidne bardzo. Lubię auta 7 osobowe i duże dzipy właśnie dlatego że prócz 2 fotelików może jechać z nami jeszcze jedna osoba wygodnie siedząca:-)

reklama
kurka, was tez tak wkurza duzy lotek na bb!?? normalnie szok, co strone zmieniam, to mi sie NARZUCA.. ;-)

pingwinek
:-) dzieki za info :-* ucaluj perszinga!

kasu
, ja tez zapomnialam! buziam i witam!!! Polska jak Polska.. ale swoi :-) i masz NAS bliziutko :-D
wlasnie, jak poszlo z D.??? wie juz, ze nie wracasz?

a ja mialam pracke pisac i znowuz mam niechcieja.. no i dupa blada.. pewnie nic z tego nie wyjdzie..
no ale i jaki temat sobie wybralam niewdzieczny! pieprzony big brother!! fuck. moze zmienie po prostu... (tylko zal mi tego, co juz przygotowalam grrR)

sa_raa
- lacze sie z toba w bolu naukowym :-D

aenye wlasnie mialam sie wkurzac ze lotek chyba nowym sponsorem bb:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oszalec mozna...

bb temat niewdzieczny, ogladam ostatnio i jestem tym zalamana i zastanawiam sie kto tych ludzi wybiera, zapytam mojej sis ktora studiowala kulturoznawstwo jaki to byl prof. ktory napisal ksiazke na temat 1 edycji, bodajze z UJ z Krakowa i dam znac....

samochody, samochody...wczoraj w top gear widzielismy z J lamborini predkosc maks. 320/h co Ty na to Kate :cool2::cool2::cool2:

ja mam dzisiaj mega bojowy nastroj, dziadek moj mial wylew, brat mojej mamy jego syn, jakies waty do mamy ze to przez nia, wyssane z palca, bzdura...matka 10 lat sie opiekowala po smierci babci nimi....
szkoda rozwijac historie...generalnie jestem zla:dry::dry::dry:

kasuelf, tak czasami podglądam sobie różne babyboomowe galerie dzieciaczków- między innymi Brunka. I chyba ostatnio Cie widziałam na żywo:-)Czy Ty przypadkiem nie mieszkasz teraz na śląsku???

hmm... Mieszkam w Sosnowcu:-D:tak:
tak wiec mozliwe ze mnie widzialas hehehe:cool2:

Lucky, aenye rozstanie ok
ja sie prawie poplakalam on ok 'za 2 tyg sie zobaczymy'
nic nie mowilam ze mysle ze powinnam zostac, nie umiem zaczac rozmowy...
jest mi ciezko bo ciagle slysze czy juz rozmawialam i takietam a ja tylko mysle o nim...
czuje sie jak debil, brakuje mi go bardzo
kocham go i nie moge sie pogodzic z tym wszystkim
jego mama mowi zeby dac mu szanse

ku r wa mac i spolka

sugar najbardziej mnie dobija ta masa serdecznych spojzen :/

Hej laseczki z rana.

Dzis troche niewyspana ... moze wreszcie zeby ida? Mam nadzieje. Ale w sumie to az tak zle nie bylo ...ze 4 razy pobudka na cycolenie.

Widze ze tez Was kurzal ten wczorajszy lotek.

Agaton z rodzina to nawet nazdjeciu sie dobrze nie wyglada. Wiem co so tym. Wiec nie ma sieco przejmowac. Najlepiej olac i wcale nie sluchac co mowia.

Kasu zebys Ty sie jeszcze nie rozmyslila. Moim zdaniem powinnas mu jak najszybciej powiedziec . Ale zrobisz jak chcesz. Buziam i do zobaczenia w Isdebnaj

Hej hej

Agaton, wpółczuję, tak to jest, jak co, nikt do pomocy się nie kwapi, tylko potem wąty... ech...

Kinga, trzymaj się! A jakie tłuczenie???

Kasu, przytulam ...

Lotek mnie nie wkurza, bo mam zadblockowane wszystkie szity :-)

Demoniątko wczoraj obrażone na wszystkie słoiki, żarł tylko mleko, za to dziś o 6 rano mleko olał i kazał się kaszą karmić, nosz fak, co za smakosz! :baffled:

My pre-walka mieszkaniowo odbiorcza. Podobno dużo usterek, ale umawiają się na kolejny odbiór po tygodniu. Usiłujemy właśnie wykumać, czy coś naprawiają, czy też może to rodzaj naprawy jak salon skody i przeglądy hehe.

A propos autka, wczoraj obczailiśmy jakiegoś mechanika, który nam przejrzał autko, jakiś fajny się trafił, tani, miły i coś naprawiający może. :-) Mówił , że drugi raz w życiu widzi skodę 90 tys w takim stanie, że zawieszenie nie dobite. :happy:

Kasu - porozmawiaj z nim. Koniecznie. Albo sie wstrzymaj do Istebnej i wtedy cię wesprzemy i ustalimy co powinnaś robić
Pamiętaj,że jeśli wrócisz za 2 tygodnie to za 3 tygodnie znowu się uderzy. :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry