reklama

mamusie grudniowe:)

fajnie :-) lubie takie proste filmy :-) dla relaksu. a dawno nie ogladalam juz takowego :-) (a po tradycyjnej sieczce na fpff sie przyda. nie zeby zle filmy, ale mocno przyciezkawe)

ja raczej na 100%, chyba ze mi cos nagle wypadnie, ale nie sadze.

Roni, kombinuj neta!!!!

buziaki na dzien dobry :-)

wyjezdzajacym - szerokiej drogi i superanckiej zabawy :-)

a co z nonkiem? jedzie do istebnej? i jak u niej w ogole? kto w kontakcie, prosze pozdrowic!

maju
- co do zakupkow, ktore zrobilas, mozesz przekazac moze kasi albo roni, jak beda i mi podac nr konta, to ci wplace pieniazki :-) a z laskami sie zobacze predzej czy pozniej :-)

reklama
Helo u nas nadal goraczka mam nadzieje ze ostatni dzien bo to juz trzeci :-(
Super że juz za niedługo sie zobaczycie co niektore :-) zazdroszcze spotkań grudniowych mamus tych popijajacych i tych kinowych :tak:
U nas remont wrze dzisiaj hydraulik bedzie kran w kuchni przenosił zeby ze zlewu był a nie ze sciany :-) mam nadzieje ze sie sciany nie rozwala i rury tez nie bo cos nam ostatnio wszystko sie tam sypie :szok: nikomu nie polecam kupowania starych mieszkań :-D:-D mamy dziury w stropie, jakieś blachy i szyby odkryliśmy zamórowane w scianie :szok::szok: druty w podłodze :-D szok w trampkach i wszedzie wiecej piachu niz cementu :cool2:

kamila kondolecje:eek:
ale dasz rade ja zawsze podczas remontu myśle o efekcie końcowym i pomaga:-D

ostatnio przemalowaliśmy duży pokój i wydzieliłam kącik dla Młodziana
wczoraj byliśmy w Manufakurze w lerla merla i wybieraliśmy dekoracje na ściane

udanych imprez

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry