reklama

mamusie grudniowe:)

kasiu ale u niego 'ile wlezie' to nigdy wiecej jak 1,5-2 h nie jest.

chyba sie przemecze i po kapieli i butki bede go wlasnie wkladac do wyrka i wychodzic
tylko on wtedy wyje i piszczy, to ile czekac zanim usnie?
bo ja jak piszczy to nie daje rady i go usypiam sama:zawstydzona/y: nie znosze jak on wyje

reklama
Maja - może dla świetego spokoju iść - kaszel prawie zawsze wymaga zdiagnozowania.
Pewnie to nic groźnego - mała dostanie wapno, vit c i już. Skarpetki - hehe, może jednak przywiozę na jakieś spotkanie;-):-D

Wiem,że był problem poruszany - ale odpowiedzcie jeszcze raz - orajel można dziecku podać??? Na opakowaniu jest napisane,że nie mozna podawać dzieciom poniżej 12 lat:szok:... A drogie to ścierwo że hej - zapłaciłam 29,90:szok:

jesu, juz sie nie moge doczekac tej ksiazki.
ja mojego zostawiam w nocy, owszem, ale on po 5min wyje. i co wtedy? zostawic samego, nie pojsc? czy pojsc?
no juz nie mam pomysla..
ale tez mysle, ze to usypianie na rekach jest bez sensu, bo jak sie w nocy budzi to tez tak chce. musze jakos go oduczyc.
i kuzwa on w dzien pieknie same sam znajduje smoczek i jak chce wklada do paszczeki, ale w nocy ja musze mu dac, chocby lezal obok niego.

kasia, a ile w dzien spania? moj pierwsza drzemka - ok. 1,5h, druga - 40min-1h.

a ja mam jazde na sok pomidorowy :sorry2: od rana juz trzecia szklanka z sola i pieprzem :-D

ps widzialam reklame apapu dla niemowlat - moze to????

Maja ja z ktarkiem i kaszlem nie ide do lekarza.(kaszel w 99% jest od kataru-zakraplaj duzo soli fizjologocznych aby rozrzedzic , nawet pol fiolki do kazdego nozdrza) Ja daje witaminy,homeopaty i odciagam i zakraplam. Przejdzie. Wlasnie mamy katar bo na mini stopke mojej niuni nie ma pozadnych butow i mala przemoczyla sobie cale stopy na mokrej trawie FAK, FAK FAK.Musze znalesc kaloszki nr 18!!!

u mnie czasami jak jest dramatycznie ( jak sie np za bardzo podnieca nim pojdzie spac)to potrafi np odstawiac cyrki 20 min
siedze przy lozeczku, jak wstaje to klade, nic nie gadam
i tak w kolko
glaszcze po plecach i wkoncu jest ok
ale to rzadko bardzo
on raczej kima bez problemu
a co do tego ile piszczy przed spaniem
mozesz sprobowac spokojnie 15 min sie przemeczyc- chyba ze to placz, wtedy trzeba isc
ale jak tylko miaka i jeczy to mozesz go spokojnie zostawic
u mnie tez jest spanie z wymietolona owca ktora sobie kizia przed snem albo ssie jej ucho :-)

reklama
Aenye u mnie nie pomaga zostawianie samej w pokoju wyje 10-20-30 minut. wiec ja skapiltulowalam i jak ja usypiam to wkladam do luzia, ciemno,kolysanki, butla. jak skonczy i nie spi to ja siadam obok i czekam. jak placze nic nie robie, nic nie mowie, Mercunia skacze po lozku, wstaje, placze, wyciaga do mnie raczki.po 2 minutach odkladam na podusie, przytulam. i siadam obok. Zazwyczej mala po 2 takich razach odlozona na podusie zasypia.

Dita ja uzywam tego zelu i pierwsze slysze aby byl od 12 roku????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry