kamila1983
Fanka BB :)
U nas nigdy mały nie był bujany :-) (moja sąsiadka buja 2 letnie dziecko chciałam tego uniknąć bo to troche ciezko taka kluske bujać:-)) krzyczałam na babcie jak tego prubowała
i odkładany do łózeczka szedł grzecznie spać, potem był sajgon jak zaczął przekrecac sie na boczki potem na brzuch i potem mania siadania czasem i do teraz siada przez sen i sie budzi 

ale generalnia to po kapieli był cyc i do łózka głaskanie po główce przez chwile i śpi czasem szaleju dostaje i sie musi wyskakac wiec skacze potem płacze że zmęczony dostaje smoka i lulu
nie jest źle z wieczornym usypianiem
W dzień śpi 1-2 około 13 potem jeszcze godzinna drzemka około 15-16 i dopiero potem na noc po 20
i odkładany do łózeczka szedł grzecznie spać, potem był sajgon jak zaczął przekrecac sie na boczki potem na brzuch i potem mania siadania czasem i do teraz siada przez sen i sie budzi 

ale generalnia to po kapieli był cyc i do łózka głaskanie po główce przez chwile i śpi czasem szaleju dostaje i sie musi wyskakac wiec skacze potem płacze że zmęczony dostaje smoka i lulu
nie jest źle z wieczornym usypianiem W dzień śpi 1-2 około 13 potem jeszcze godzinna drzemka około 15-16 i dopiero potem na noc po 20
fak moze pogrzeb w śmieciach?

i to czytanie ksiazeczki mi sie podoba
ja pi.erdole, nie mam zadnych badan w tej ciazy, zadnego usg, no nic. fak fak fak!!!