reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Na razie doszłam do dnia :-D
nie mam kiedy czytac bo ciagle tu cos pisze :-D
Ja musze go odzwyczaic od żarcia w nocy, bo przestał od dwóch dni jeść w dzień, pewnie od tego że mu się skończył skok wzrostu i w nocy nie powinien.
W dzień większość śpi 2x1godz lub 1x1-2 godz.
W nocy powinien spać 11 godzin. Jak mniej śpi to przeważnie dlatego, że w dzień za dużo śpi i stąd budzić. Jak ci pierwszą drzemkę śpi dłużej to pewnie dlatego, że w nocy za krótko.
Kaloszki 18 dobry numer :-D Mój 21 nosi.

Dita, Baby Orajel to się nazywa, może masz Orajel nie Baby i to dla starszych?
Benzokainę 75mg/g zawiera

no żesz ku rwa, mówiłam babie ze to dla dziecka, pipa jedna,
I co ja teraz z tym zrobię???? 29,90 !!!:wściekła/y:
Jeszce żeby mnie zęby bolały, ale mnie nie bolą, bo mam wyleczone, kurde, no.....;:wściekła/y:

dita, na pewnomorajel baby kupilas???
Orajel Baby - Apteka internetowa Aptecus - tanie leki, lekarstwa, kosmetyki Vichy, Eris, Avene i wiele innych

maja
- moj mial kaszel przez caly okres kataru, akurat wtedy byla akcja z tym paznokietkiem, to poszlam do lekarza i nic mu nie zapisala, nic mu nie bylo. dawalam 20 kropel cebionu na 300ml flaszki z herbatka (mniej wiecej caly dzien pije ta flaszke) i duzo oczyszczalam nosek (tetrisal lub sol do nosa, fridowanie, potem euphorbium). i tak 8 dni... ;-)
a kaszlal kilka dni po katarze jeszcze, chociaz w oskrzelach bylo czysto. i wsio git.

kurde, ja tez kolo niego stoje, glaszcze, przytulam, klade jak wstanie. ale jak tylko klade, to ryk do potegi. ehhhhhh musze cos madrego poczytac..!

sugar, pamietam o waszej owcy i kurcze na pewno nowa dzidzie bede przyzwyczajac do takiej zabawki. ale moj nie toleruje zadnej. bralam go na rece, tulilam, a miedzy nami byl jakis misiek. i g to dalo. nie znosi miska i juz. dostaje szajby, jak mu go podaje.

Aenye - no, bo się boi zasnąć, bo jak zaśnie to odchodzisz. Jedyna metoda to nie tulić. Wtedy przed i po zaśnieciu jest ta sama sytuacja. I się mu nie zmienia.
Idę dalej czytać

Wy to chociaż macie dwa pokoje. Mnie czeka usypianie z pobytem w kiblu fak.

Kasia :-D:-D:-D:-D
Aenye a jak go usypiasz w dzien?????
bo z tego co pamietam u Was krolowal bujak i moze dlatego tak sie teraz dzieje ze Filip wybujany usnal, przenosilas go gdzie indziej do spania i ten wstawal w nocy zdezorientowany? Sprobuj najpierw go pozadnie nauczyc zasypiania w lozku w dzien a potem zaczniecie pracowac nad noca.

Dita trzeba bylo 8 nie wyrywac, zel by sie przydal teraz !!!

reklama
pingwinek - hehehehe:-D:-D:-D

Byłam właśnie w aptece obok mnie - kupiłam ten właściwy orajel.
Pier dolnieta aptekarka sprzedała mi żel dla dorosłych, no ku rwa.
Co ja z nim teraz zrobię????
Nie pójdę oddać, bo ynteligentna wywaliłam rachunek.
yyyych....:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry