sugarspunsister
matka polka superstar
bsz
wlasnie wrocilam
to jest jakis obled....
ludzie zamiast spaceru do parku , kina czy spedzenia czasu z rodzina wala w niedziele do centrow handlowych...
goraco, tloczno i wiecej ogladajacych niz kupujacych, wypudrowane lale i wyzelowani kolesie
ja z moja karteczka co kupic wygladalam dziwnie
wydalam tyle kasy ze szok
kupilam pieluchy, oilatum, jakies szampony i plyny dla malolata i czapke bo ma juz takie wielki czerep ze nic nie wlazi
troche zarcia dla nas i malego, mleko, dla siebie gacie jednorazowe i wkladki i jakies sruby do polki
generalnie zostawilam 3 stowy- jakis obled

musze dokupic jeszcze jakis ladny reczniczek ( moze ze dwa), butelki i kocyk dla malej
z ciuchami generalnie olewka bo wsio jest
jak mi sie cos jeszcze spodoba to moze kupie
no i moze uda mi sie w koncu od atol cod wydebic
ale zwalam na rodzine
co jeszcze takim malusienkim dzidzilom potzrebne???
aha laski
profilaktycznie ktora ma jakis dobry laktator i chcialaby sie go pozbyc, sprzedac?
bo jakby co moze bym wziela
wlasnie wrocilam
to jest jakis obled....
ludzie zamiast spaceru do parku , kina czy spedzenia czasu z rodzina wala w niedziele do centrow handlowych...
goraco, tloczno i wiecej ogladajacych niz kupujacych, wypudrowane lale i wyzelowani kolesie
ja z moja karteczka co kupic wygladalam dziwnie
wydalam tyle kasy ze szok
kupilam pieluchy, oilatum, jakies szampony i plyny dla malolata i czapke bo ma juz takie wielki czerep ze nic nie wlazi
troche zarcia dla nas i malego, mleko, dla siebie gacie jednorazowe i wkladki i jakies sruby do polki
generalnie zostawilam 3 stowy- jakis obled

musze dokupic jeszcze jakis ladny reczniczek ( moze ze dwa), butelki i kocyk dla malej
z ciuchami generalnie olewka bo wsio jest
jak mi sie cos jeszcze spodoba to moze kupie
no i moze uda mi sie w koncu od atol cod wydebic
ale zwalam na rodzine

co jeszcze takim malusienkim dzidzilom potzrebne???
aha laski
profilaktycznie ktora ma jakis dobry laktator i chcialaby sie go pozbyc, sprzedac?
bo jakby co moze bym wziela