reklama

mamusie grudniowe:)

ja dzis zmeczona jak jasna cholera
normalnie zapomnialam, jak sie studiuje
a dzis luzik, tylko program zajec caly czas omawialismy
ogolnie dupa, a ja sie sfatygowalam jak stary kapec :sorry:
na pewno wiekszosc przez niewyspanie, zimno, bleeeee
wpisy zbieram, mam nadzieje, ze o niczym nie zapomnialam..
ogolnie wsio git, mam nadzieje, ze uda mi sie wszystko zaliczyc piknie..

maammma mia..

juz mi sie nie chce studiowac :-p serio mowie. to juz moj 5 rok studiow (rok slawistyki, rok sztuki filmowej en france, dwa lata polonistyki..), nie liczac dodatkowego roku z liceum (mialam 5-letnie dwujezyczne liceum, pierwszy rok to intensywna nauka jezyka franc, 18h/tyg + przedmioty wykladane po franc).
mam dosc, chce juz dostac ten papier i podetrzec sobie nim tylek (bo co ja z nim zrobie - po polonistyce, nawet nie nauczycielskiej, wiec zero zawodu..)
na szczescie to juz licencjat, potem rok przerwy na mlodziez nowa i potem moze cos fajniejszego znajde..
ech
tak wam posmedzilam troche :-p

mam do napisania dzis juz ostatecznie dwie pracki, masakren! kawe wypilam i troche mi lepiej, ale ogolnie zamulam caly dzien. mam nadzieje, ze mlody bedzie cicho i dzis.
urgh.

reklama
dziz laski ja to umysl scisly jestem, ewentualnie jakies jezyki obce, polonistyka bleeeee, sorki:-p

ja jak szlam na studia to mialam w planach zrobic drugi fakultet, ale potem mi sie odechcialo, potem myslalam o studiach podyplomowych jakis, ale szkoda mi kasy:-p

a do tego co teraz robie to mi nie jest juz nic potrzebne

generalnie mialam plany pracy naukowej srele morel a skupilam sie na robieniu kasy:-p

odn. Zdjęć z Istebnej... Ja wrzucę jak kupię czytnik kart (kupiłam, na dowód mogę wkleić aukcję, hehe), czekam na dostawę :cool2:

Bo mój komp ma kurna jak nie wirusa to nie wiem co ale mojego telefonu którym robiłam zdjęcia nie widzi....:-(

i odpukac Hania juz drugi dzien zasypia u siebie w pokoju

a dzis wyjatkowo zasnely w tym samym czasie Hani i Helena

najpierw bylo gadanie, podawanie sobie zabawek i takie tam, juz myslelismy ze nic z tego spania nie bedzie

a tu... cisza:-D

fajnie

juz widze coraz wieksza wspolprace pomiedzy nimi, jeszcze troche i sie razem beda bawic, a ja bede miala luz:-p

kulka - ja jakos mimo wszystko lubie ten kierunek.. pasi mi :-) gdyby tylko mi sie chcialo tak, jak mi sie nie chce..
wstawac rano, jezdzic, marznac, nudzic sie przez 3/4 zajec, pisac nudne prace itepe..
hueh :-) ale wszystkie studia po trosze takie sa :-) ja mam o tyle szczescie, ze latwo mi to wszystko przychodzi i ogolnie mam mega luz :-)
nie moge narzekac, bo WSZYSCY tam sa mili i ida mi na reke.
no ale jestem mega leniwa :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry