reklama

mamusie grudniowe:)

łojej ja ostatnio wypiłam sobie wódke z redbulem na wieczorze panieńskim, ekstra jazda hehe stawia na nogi że szok:cool2: Przydało by się wypić takiego drina zawsze rano hehe.
Wpadłabym w nałóg;-)

reklama
a ja sie czuje jak ostatnia scierka. godzine przed odlotem dostala pierwszy @ na szczescie zakupilam co trzeba bylo, ale leci tak ze mialam caly lot stresa potwornego mialam juz pomysla aby malej pampersa sobie wsadzic.

pingwinek - :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D bez kitu, prawie sie posikalam :-D :-D bo wyobrazilam sobie ciebie w samolocie wkladajaca pampersa :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

jejku, wspolczuje @, ale dobrze, ze juz przyszla :-) w koncu :-p zeby bylo sprawiedliwie :-p :-p :-p

a moj syncio zostal dzis na drzemeczke odlozony do wyrka, dalam smoka i pieluche. ale nie zasnal od razu, tylko chwile sie bawil, lazil wokol lozeczka, gadal do siebie, chwile pojeczal i po 20 min wchodze - a on cudnie spi, smok za lozeczkiem i tyla mu byl potrzebny! :-D

naprawilam sobie dziecko, a co!!! czuje sie supermama :-D

u nas pierwsza noc staran z samodzielnym spaniem!
padam na pysk...
zasnol dosc lanie (ale z tym nie ma wiekszych problemow) obudzil sie o 24 i sie zaczelo...
prawie 3 godziny walczylam ... :-(
wkoncu zasnol...
masakra...
wchodzenie i wychodzeni i tak nawet nie wiem ile razy...ale duuuuzo
o 7 oczywiscie pobodka!!

ale chyba przeloze te starania na po wakacjach, bo w egipcie i tak mi sie pewnie rozleguluje...

zaraz postaram sie nadrobic zaleglosci w czytaniu...

Ja tez mam kaca :-D:-D:-D popiliśmy sobie wczoraj winka z menem mniam mniam uwielbiam dobre wina :-) gdybym sie wyspała było by super ale dziecko nasze to mały potwór od dzisiaj walcze z nowa metodą usypiania bo widze ze działa u innych
Pingwinku :-D:-D:-D:-D niezłe z ta pieluchą :tak::tak: ale tak serio to współczuje ja dostałam 2 tygodnie temu @ pierwszy i mam do dzisiaj :szok::szok::szok::szok: musze chyba iść do lekarza bo coś z tym chyba nie halo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry