reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hej kofane :-)

my wczoraj poswietowalismy wczoraj :-D jak juz sie doczekalam tych upragnionych wynikow :-)

ja sie strasznie, strasznie ciesze, i wlasnie mysle, ze nam sie bedzie zylo lepiej! moze nie w sposob cudowny sie to stanie, ale malymi kroczkami!
najwazniejsze, co mi sie podobalo, to to, ze kampania PO byla, jak sam Tusk mowil - przyzwoita. i wlasnie przyzwoitego rzadu pragne, rzadu, ktorego sie nie bede wstydzic (pierwszy raz odkad sie urodzilam niemalze).
takiego rzadu, gdzie afera nie bedzie gonila afery, takiego rzadu, gdzie nie bedzie nienawisci i agresji, takiego rzadu, ktorego bedzie przyjemnie posluchac.
i popatrzec :-)

ogolem - DLA MNIE STAL SIE CUD I TAK.

jakby pis wygral, chybabym padla.. serio, bomba pod jego domem itp. nie cierpie gnojkow.

i faktycznie - zobaczyc mine kaczorow = bezcenne!!!!!!!!

sugar - trzymam kciukasy, zeby sie nie rozwinelo.. ja nauczona doswiadczeniem dalabym mu juz ten uodparniajacy esberitox.

carolans
- no to sie nasi synkowie tego samego dnia urodzili ;-) pozdrawiam!!! wklejaj fotki, opowiedz wiecej o sobie, facecie, synku, porodzie, problemach i szczesciach! buzka :-)

mama mi to z Polski przywiozla.a ze katarek i kaszelek juz minal nie przydalo sie wiec nic nie moge doradzic. w aptece babka bardzo polecala. na opakowaniu pisze cos o kroplach.jestem teraz w pracy wiec nie wiem co i do czego to sluzy:rofl2::zawstydzona/y::sorry:

esberitox uodparnia, czyli wlaczasz przy infekcji (albo i bez) i dajesz przez 30 dni. ponoc dziala cuda :-) (sie naczytalam ;-) )
i na dodatek udraznia zatoki :-)
jest niby od 6rz, ale moj cudny lekarz, a nawet babka w przychodni, polecala. 8 kropli 3 razy dziennie w infekcji, ja bede dawac potem chyba 5 kropel dziennie tylko.

my dopiero kilka dni dajemy, ale licze, ze juz wiecej infekcji nie bedzie :-) przynajmniej w najblizszym czasie..

Witam w nowej Polsce :tak::-D:tak:

kurde jak się ciesze, że ktoś (czyli my) wreszcie wykopał psych-kaczki :rofl2:

Maja ale z Marasa to twardziel :cool2:, mój się boi dentysty panicznie :-p
Sugar buziale dla chorowitka :-(
carolans witamy i zapraszamy do udzielania się :tak:

reklama
Kurde, moje glucisko dostało zapalenia oskrzeli od kararu:wściekła/y:
Dostała antybiotyk, na szczęście to lekkie zapalenie.
W nocy darła ryja, ja byłam nieprzytomna z powodu kamieni tam gdzie nie trzeba, Andrzej ją w wózku lulał pół nocy
fak:wściekła/y:

allegro cały dzień szwankowało aż padło, hehe

maja - dziękuję za complementa, hehe ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry