reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ilonka - nieprawda:no:
a dlaczego nie poszłaś do kierownika czy dyrektora?
tylko do jakiegoś dupka?
ja ci napiszę odwołanie, a jak!!!:tak:

Ja natomiast takie "mandaty" olewam:-D
raz dostałam, bo mi kasownik odbił same zera i dostałam mandat
i olałam
gdybym dostała wezwanie, to bym dopiero działała
a tak to już się przedawniło:-p

Kasu skoro mnie nie stac to mam isc do mopsu napisac podanie, przeprowadza wywiad srodowiskowy i dopiero wtedy pismo idzie do mzk i umarzają
a ja nie moge miec wywiadu srodowiskowego poniewaz tylko oficjanie jestem bidna i nikt nie umorzy tego

bez wywiadu nic nie zrobie

Kate nie nie dadza odwolonia bo moim obowiazkiem jest sprawdzic bilet a tego obowiazku nie dopilnowalam

Agaton - pisałyśmy o tym już jakiś czas temu:tak:
Ja jestem Katarzyna Lesińska ze Świdnicy:-D
są tez inne dziewczyny z BB:laugh2:
;-):-)

Nieistotna wydaje mi sie ze Kate ma racje! Zwykly kanar powiedzial ze nie mozna nic zrobic i odeslal Cie do Mopsu moze jakbys uderzyla wyzej to by sie okazalo cos innego, to tak jak bylo z reklamacja moich okularow o czym pisalam jakis czas temu, w salonie mnie odeslali z kwitkiem a jakim cudemjak zadzwonilam do centrali z pytaniem jak to jest to mnie zaprosili nagle z otwartymi rekami, wlacz kobieto, ludzie odpuszczaja i potem sobie cwaniaczki jada z uczciwymi ludzmi bo wiekszosc dla switego spokoju zaplaci, ale dlaczego masz tyle placic skoro to nie Twoja wina:baffled:

Ilonka - a ich obowiązkiem jest napełnianie drukarek czy sprawdzanie ich działania!
ty byłaś z wózkiem, małym dzieckiem i nie mogłaś się dostać do kasownika
kasując blet i słysząc drukowane cyferek, nie sprawdziłaś tego, bo maiłaś pewność, że wszystko jest OK! Tym bardziej, że miałaś bilet!!!
No i zachowanie kanara!!! Chamstwo i prostactwo - no i to już by wystarczyło...
jeszcze jakby taki podniósł na mnie głos, albo odzywał się jakoś nieteges - to by dostał ode mnie w ryj:baffled:

I co zamierzasz zrobić???

Nieistotna dziewczyny mają rację idz do kierownika i na dodatek złóż skargę na kanara za to jak Cię potraktował
wkońcu jesteś matką samotnie wychowującą dziecko
powiedz jak było że z małym dzieckiem nie dasz rady się rozdwoić w autobusie itd.
masz pełne prawo do odwołania
Zobaczysz załatwisz wszystko

I pierwsze prawo biurokracji "na piśmie" - nie gadaj z nikim tylko polecony i heja. Polecony w ewidencji być musi, ma numer z automatu, muszą odpowiedzieć ci na niego. I zwykle sie okazuje że inaczej jest niż mówią.

reklama
kasiu, moglabys mi cos napisac o cholestazie? zdaje sie, ze mialas? ja mam jakies dziwne swedziawki odkad jestem w ciazy, na nogach.. myslalam, ze to moze moje zapalenie mieszkow wlosowych (po goleniu nieraz odrastaja mi wloski tak, ze mam krostki. ale malutko zazwyczaj, albo wcale). potem myslalam, ze moze alergia na jakis balsam - zmienilam juz 3 - albo na zel do golenia - ale jak gole np. na mydlo to tez mnie swedzi. juz cos podejrzewam zlego, bo szalu dostaje i mam az ranki na nogach, nawet na udach, a tam sie jakos nie gole ;-)
grrr
czy to widac w tradycyjnych wynikach badan? cos mogloby mnie zaniepokoic w zwyklym badaniu? czy musze robic te rozne aspaty?? jakie sa inne objawy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry