reklama

mamusie grudniowe:)

Ojej, atol, to Hanka nie usypia jeszcze sama?

kurde, ja pytam, bo się przy Natce rozwydrzylam, hehe, młoda już od kilku miesięcy sama zasypia w łózeczku i śpi całą noc, a nawet ostatnio jak jest śpiąca to sama podchodzi do łóżeczka, łapie za szczebelki i mówi (śpiewa, hehe, jak w kotki dwa) - aaa;-)
Za to Ala nie usypiała sama do skończenia 2,5 rż, tylko PRZY CYSIU:baffled:....

reklama
u nas bylo tak

jak Hania spala ze smokiem w lozku ze szczeblami bez mozliwosci wyjscia to zasypiala sama od pierwszych dni zycia

w momencie wyjecia szczebli zaczely sie jazdy, potem jeszcze byl zabrany smok i teraz jest tak ze tylko T sie udaje ja polozyc do niej do lozka

jak jest ze mna to kladziemy sie u nas, ja jej czytam bajke, spiewam i zazwyczaj czekam az zasnie, bo jak wyjde to jest latanie po mieszkaniu i tak z 100 razy:no:

nie pomaga odkladanie do lozka, nic

wiec tak mnie to dzis zdziwilo ze ja polozyla ,poczytalam, raz wyszla i potem zasnela

Helena spi teraz w lozku szczebelkowym itez sama zasypia, ale nie wiem jak to bedzie jak bedzie miala mozliwosc wyjscia

hehe - no to faktycznie przełom...
Pewnie będzie jeszcze kilka kryzysów, ale jeśli raz sama zasnęła - tak będzie coraz częściej ;-) Bądź dobrej myśli

elou :-)

moj slicznie zasypia sam dzieki metodzie kasi_z :-D normalnie tylko jej pomnik postawic ;-)
bronek jej nie minie, o nie :-D jak sie juz nam uda spotkac :-D

puchy straszne :-) to ide ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry