reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
jak sie powaznie wkurze to wsiade, przyjade i mieczem swietlnym przeklne te twoje jazdy, zebys wiedziala :wściekła/y:

jak sie boisz, to zrob sobie betke :-) a za dwa dni druga :-) jak wzrosnie 100% to bedziesz miala pewnosc, ze jest ok :-)
mnie to najlepiej w obu ciazach uspokoilo :-)

No i ch.......... nic nie lepiej srata pierdziata :no::no::no: dzwonila doktorka juz dzisiaj i co i niby troszkę sie poprawila ale dobrze nie jest :-( tzn niedosłuch lekki troche lżejszy niz ostatnio za 3 miesiące kolejna kontrol ja osiwieje i tak chyba przez to wszystko umrę 10 lat wczesniej :no:
Beznadzieja chyba za wczesnie sie cieszyłam :wściekła/y:że mój brzdac słszy to wiem ale nie słyszy dobrze i to mnie tak wk urwia ze hej
O musiałam komus to powiedziec

Kamila:-(
a pytalas jak dlugo to moze wracac do normy?? mam nadzieje ze sie wam ulozy:tak::tak::tak: jeszcz troche i nastepne wyniki beda lepsze:tak:

a ja dzisiaj sprzedalam mala do baby i myje okna, tak mnie jakos naszlo, ale tego nienawidze robic, szczegolnie ze tak zimno jest:eek: ale najbardziej lubie zapach wypranych firanek w domkku wiec jest to jakies pocieszenie;-)

Agaton pytałam :tak: Tak mniej wiecej beda czekać do 18 miesiaca i potem zobaczymy co dalej mam nadzieje ze bedzie lepiej bo zadko sie zdaza ze słuch wraca ale u nas chyba na to wygląda ze właśnie tak sie dzieje :-) mam nadzieje prawdopodobnie jest to opuzione dojrzewanie przewodów słuchowych :crazy:
Oby

reklama
jezeli z kazdym badaniem jest coraz lepiej to przez te nastepnych 8 miechow na pewno sie jeszcze o wiele polepszy i bedzie wszystko ok. badz dobrej mysli a zobaczysz ze bedzie git ;)!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry