reklama

mamusie grudniowe:)

lucky, dzieki, dzieki :-)
a podaj jakies wymiary, to moze cos pomyslimy w tej klitce? a zeby wykombinowac jakies miejsce do jedzenia, to moze taki opuszczany blat?
kuchnie na scianie sie fajnie projektuje, moim zdaniem fajniej tez wyglada niz kuchnia w L-ke.

a jaka masz lodowke? taka mega wielgasna z podwojnymi drzwiami czy 177cm?

reklama
Po pierwsze kuchnia ma wysokość 2,30, długość ok 4m a szerokość zmienna i tu wielki kłopot. Okno na jednej ścianie która mogłaby byc zajęta właśnie jakąś kargo szafą:dry: generalnie lipa wielka.
Lodówka taka Chłodziarko-zamrażarka wolnostojąca INDESIT BAAN 13 | AGD expert

No i o...
ps dodam że w najszerszym miejscu w kuchni jest 2,3 m, a najwęższym 1,70
I generalnie skokowo jakoś. No i stąd T sam wszystko będzie robił.
Chciałam piekarnik i mikro podobnie do Ciebie ale niestety nie mam możliwości, więc płyta z piekarnikiem pod. Mam tylko nadzieje że są z zimną szybą takie. Może indukcyjna... Zobaczymy.

reklama
no ja nadal przemysliwuje ten pomysl. m sie srednio widzi. na szczescie z kuchnia - skoro decydujemy sie na ikee - mamy jeszcze troche czasu.
teraz siadam do projektowania lazienki :rolleyes:

lucky
- a co ma szerokosc?? generalnie robisz szafki na 60 glebokie, nie? i do najwezszego miejsca - czyli 1,70, tak?
no ale fakt, do tak waskiej kuchni raczej dwoch duzych slupkow nie ma co dawac.. kurcze.. no ale pod tym oknem fajny, duzy blat z szafkami pod spodem, nie?
chyba, zeby np. na tej jednej scianie bez okna dac duzy slupek lodowki, drugi troche nizszy z piekarnikiem i mikro, a obok plyta z okapem, a na tej drugiej scianie z oknem blat z malym zlewem, obok na dole zmywarka i jedno cargo z szufladami? i masz troche blatu.
tylko stol gdzie..
blat opuszczany na sciane to jakies rozwiazanie, pod warunkiem, ze masz gdzie to zrobic

a wysokosc kuchni dobra, wszak szafki na 2,11 np z ikei sa..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry