reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dita fajne drzwi.;-)
olaboga a my dopiero stawiamy domek:nerd:.juz na sama mysl o urzadzaniu glowa peka:baffled:.tyle tego wszystkiego i taaakie ceny.bede tu zapierniczac jeszcze z 5 lat:szok:.ano tak jest.
a Dawidzior spal dzis z 1 przerwa.normalnie jeszcze nie wierim.rano wstalam super wyspana.kochany jest.:-D
ciekawe gdzie reszta grudniowek:confused:

moj szef teraz jest wlasnie w permanentnym remoncie od czerwca i wlasnie kupil taka przesuwana z Ikei, wyszla mu tysiaka taniej niz komandor. Tylko dzwonil szybko skomlec o montaz, bo generalnie byla z szyba i jak przeczytal o 87 grupowych czynnosciach (grupowe czyli wkrecenie 6 srubek = jedna czynnosc) to sie zalamal.
;-)

Ikea fajna kuchniowo bo tania i malo rozpadliwa.

Kasia, Paweł super robi, a też sie jakoś przejmuje bardzo i dużo pomaga koncepcyjnie :-) Jam zadowolona mocno i Darek też :-) Oczywiscie juz mamy wizje, ze zrobilibysmy duzo rzeczy inaczej :-D Ale to raczej norma :sorry2: A szybcy sa niesamowicie po prostu :tak:

Ceny sa masakryczne, nasi znajomi - wykonczenie od stanu zacekolowanych scian do mebli - 70 tysi mieszkanie 60 m2. No i bez zlotych klamek of kors. Meble koszmar cenowy jak dla mnie. Na razie bedziemy bez szaf i lozka i mamy same oscieznice bez drzwi :-D

Dita super drzwi i cena super.

Marika tez w nocy wyla ... chyba jej sie cos snilo. Wzielam do swojego lozka i spokoj do rana.

Ide dzis do chirurga stomatologa. Piatka mi tak nieplanowo wyrosla i chce ja wyrwac. Zrobilam przeswietlenie , korzenie niezaplatane. Nie powinno byc zle ale troche sie boje.

no ja jestem ciekawa jak to z nami za rok bedzie jak bedziemy sie urzadzac, skoro wszystko tak drozeje, a mamy 67 m2 i w sumie tez zlotych klamek nie chcemy bo to raczej nie nasz styl ;) ale chcielibysmy zeby mieszkanko urzadzone bylo na tip top tak jak sobie marzymy i chcielibysmy kupic sobie te meble, kafle itp. ktore nam sie podobaja mimo ze kosztuja troche wiecej dlatego mamy plan wykonczyc najpotrzebniejsze wprowadzic sie a potem sobie ze spokojem i na luzie dopieszczac, na szczescie mamy juz sliczne meble do sypialni i wygodne loze, a to najwazneijsze ;) reszte jakos z czasem sie zrobi ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry