reklama

mamusie grudniowe:)

Kasiu - cieszę się, że Paweł super zapier dala;-):-):tak: mam nadzieję, że wszystko wg projektu, i że będziecie zadowoleni ze wszystkiego:tak:

Kamila - no jak chcesz mieć złote szfaki, to tak ci wyjdzie;-):-D
a tak na poważnie, to daj wymiary i co chcesz mieć, to pomogę:-)

A u mnie, też Natalka dzisiaj całą noc się wierciła, budziła, płakała, jęczała, stękała i łaziła po łóżku. Jestem niewyspana:baffled:
no i już po kawusi:happy2:

reklama
hej laseczki
u nas tez noc z placzem byla, i to takim jak ditka pisze
az moi rodzice przylecieli do mnie do pokoju sprawdzic co sie dzieje
a bruniasty tak przez sen plakal
no i wstal o 6:20 super wyspany:dry:
wiec wylozylam mu koc na podlodze, dalam zabawki i kimalam jeszcze zerkajac jedym okiem na niego:dry:

Kate one wcale nie złote :-D
na szafki mam tylko 180 cm :tak: kuchnia olbrzymia :-D
Chce wszystkie chyba 60 cm szuflady dwie szafki i jedna z drzyczkami na górze dwie pozime 90 i wsio fronty ciemno brazowe nie wiem czemu mi taka cena wyszła
U nas tez mały w nocy chlipał przez sen :confused:

moja mam poki co stwerdzila ze zafunduje nam szafy w przedpokoju hehehe
wiec musze jakos cos pomyslec
w komandorze wyliczyli nam lekka reka bez szalenstw ok 5 tysi...
troche przegiecie
ktos ma np pojecie o cenach szaf ikeowych?
chodzi o zabudowane szafy

helou!

poranna kawa, grzesiek i bb i dzien cudnie rozpoczety :-)

Filip spi nam pieknie, 11-12h. min. do 8.30 ostatnio. reweeela :-)
ale dla mnie to i tak za malo.. nie wiem, co jest grane, ostatnio wyspana jestem tylko po 10h snu, jakis dramat
ogolnie moglabym caly dzien w lozku zamulac, serioza
i jak spie 10-11h, budze sie np 10-11 i o 22 juz ziewam
szok
no ale Fiol chodzi spac 20-21, a ja chce troche pozyc jeszcze,jakis film, bb, cos - i chodze spac o 24 (albo o 23 i czytam godzine jeszcze)

dobrze, ze mam ze szkola luz

kamilko - faktycznie cos drogo?? mysmy generalnie zrobili taki projekt na kartce i jezdzimy z ta kartka po roznych salonach, ciezko wkleic. moze se walne jakis na ikea.pl i wam pokaze. generalnie chcemy fronty jednokolorowe, z takiej plyty jakiejs, kolor wanilia (tam sie to chyba aplat nazywa, czy jakos tak). tak na razie, moze cos sie zmieni, ale raczej na 100% nie chce drewnianych. sie zobaczy.
a kuchnie mam dluga na 3,83. wychodzi, ze mam:
dwie wiszace szafki-witrynki 2x 70cm x 40cm
zabudowa lodowki 160 + szafka u gory
zabudowa zmywarki
zabudowa piekarnika + szuflada
szafka ze zlewem
1 raz wysokie cargo 40cm
2x cargo 3 szufladowe 60cm
chyba niczego nie pominelam ;-)

Dzieki kate :-) jak sie juz wybiore do ikei w podróz to sie dowiem wszystkiego dokładnie moze bedzie jeszcze taniej :-)
Bo tak chyba mysle ze tam bedzie najtaniej, mam nadzieje ze solidnie ;-) i ładnie i przedewszystkim podobaja mi sie ich ciche szuflady :tak:

sugar - my bedziemy brac szafe do sypialni z ikei, taka duza, ok 2m na szerokosc. generalnie wybierasz sobie co chcesz, rozmaite drzwi (przesuwane lub nie, z szyba lub nie, ze szklem lub nie, drewniane lub laminat itp). w srodku tez projektujesz co chcesz. jest w ikei taki poradnik 'szafy'.
licze, ze taka wypasiona, jak chcemy, wyjdzie nam ok. 1500-1800. w sumie drozszej tam chyba nie widzialam (a nie, widzialam, ale dluga na 3.50)

kamila - no wlasnie, tam taki myk, ze masz te systemy nowoczesne juz w standardzie, szuflady masz od razu wzmacniane itp. w innych sklepach musisz za to doplacic. ikea ma bardzo dobrej jakosci meble, nie mozna inaczej powiedziec. ja sie nastawiam, ze bedzie zajefajnie.
np. niemalze ten sam projekt w tej auchanskiej firmie wycenili nam na 11300, a jeszcze zapomnialam o jednej szafce!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry